Provincie Flevoland



Asfalteringswerkzaamheden turborotonde op 27 juni a.s.

Momenteel worden de afrondende werkzaamheden uitgevoerd voor de realisatie van een zogenaamde turborotonde nabij Harderhaven. In verband met deze werkzaamheden moet het verkeer van en naar Harderwijk in de avonduren van 27 juni a.s. rekening houden met vertraging. Vanaf ongeveer 18.30 uur vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats van de rijbaan.

Morgenavond wordt het verkeer op de Knardijk naar Harderwijk omgeleid via Harderhaven en een tijdelijke hulpweg. Het verkeer vanaf Harderwijk richting de turborotonde wordt op de Knardijk via één rijstrook geleid. Het verkeer wordt hierbij geregeld met
verkeerslichten. Fietsers en bromfietsers ondervinden geen extra hinder van het werk. Zij kunnen gebruik maken van de nieuw aangelegde tunnel onder de Knardijk.

De werkzaamheden zullen afhankelijk van de weersomstandigheden duren tot halverwege de nacht. Bij zeer slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden waarschijnlijk uitgesteld. De verwachting is dat op 18 juli de aanleg van de turborotonde voltooid zal zijn. Dan wordt de Knardijk richting Zeewolde ook weer voor het verkeer opengesteld.