Beers Bedrijfsauto

Andermaal Scania voor Van Stempvoort

---

27/06/2002
Zes nieuwe, zeer luxueuze Scania voor van Stempvoort (klik voor grotere foto) Van Stempvoort B.V. uit het Gelderse Ede heeft onlangs 6 nieuwe Scania's aan het wagenpark toegevoegd. De Topline trekker, van het type R114LA4X2 met de zuinige 340 pk (250 kW) 11-liter motor en Scania Opticruise, is zeer comfortabel uitgevoerd. De zeer complete Topline cabine is verder uitgerust met een koelkast, airco en een standkachel. Uiteraard is het voertuig ook standaard voorzien van electronisch gestuurde schijfremmen rondom en het Beers veiligheidspakket met o.a. een Dobli-spiegel, airbag en gordelspanner voor de bestuurder en Scania Alert. De 6 Scania's zijn afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto b.v. te Veenendaal.

Met de specialisaties in transport, warehousing en distributie heeft Van Stempvoort sinds 1916 een goede naam opgebouwd als logistieke dienstverlener. Als resultaat van de uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten en een recente overname is het personeelsbestand gegroeid tot ruim 100 medewerk(st)ers. De ca. 65 vrachtauto's van Van Stempvoort, waarvan het merendeel Scania's, zijn dagelijks op de Nederlandse snelwegen en bij de winkelcentra te vinden. Het bedrijf besteedt ook veel aandacht aan de toepassing van nieuwe electronische mogelijkheden in de vrachtauto's om de dienstverlening naar de klanten nog verder te optimaliseren.

Van Stempvoort B.V. heeft wederom voor Scania gekozen vanwege het gunstige brandstofverbruik van de auto's, de goede ervaringen die al eerder met het merk zijn opgedaan en de uitstekende verstandhouding met de dealer. De chauffeurs zijn met name zeer te spreken over het leefklimaat en het uitrustingsniveau van de zeer complete cabine.