Uitnodiging persreis Nord-Pas de Calais

Ter gelegenheid van de publicatie van de nieuwe ANWB gids over Noord Frankrijk in de reeks Gouden Serie, wil het Comité Régional de Tourisme van Nord-Pas de Calais u graag uitnodigen voor een zeer speciale persreis. Deze reis zal plaatsvinden van 27 juni tot en met 1 juli 2002.

De bedoeling is om de regio Nord-Pas de Calais te ontdekken aan de hand van deze nieuwe ANWB gids.

U wordt onderverdeeld in kleine groepjes over een vijftal auto's (motor is ook mogelijk). Er wordt een route voor u uitgezet maar u moet zelf aan de hand van vraagstukken de bestemming zien te achterhalen. Bij elke halte vind u weer een aanwijzing voor de volgende etappe.

Uiteraard komt de groep tijdens het verblijf meerdere malen bijeen voor het uitwisselen van belevenissen onder het genot van een goede maaltijd en overnachting.

De reis verloopt als volgt:

U wordt per trein naar Lille gebracht onder begeleiding van Maison de la France. Hier krijgt u tijdens de avondmaaltijd alle informatie en uitleg over de reis. De volgende dag begint het avontuur.

De laatste dag vertrekt u wederom weer per trein vanaf Lille.

Mocht u interesse hebben in deze bijzondere persreis, dan zien wij graag uw aanmelding vóór 20 mei a.s. retour per fax of per e-mail.

ANTWOORDFORMULIER

Zie het origineel http://www.tourjour.nl/beheer...ance_persreis.htm .
Formulier graag z.s.m. retourneren per fax aan

Maison de la France t.a.v. Lisanne de Jonge:

Fax 020-620 33 39

Indien u nog vragen heeft, ben ik bereikbaar op telefoonnummer:

020-53.53.018