ZZPR.NL

Leontien van Moorsel geeft startschot voor ZZPr.nl

SCHIJNDEL - Op donderdag 27 juni gaat officieel een nieuw bedrijf van start. ZZPr.nl is een intermediair voor opdrachtgevers en zelfstandige vakmensen in de bouw. Directeur is Frank Groenendaal, voormalig Nederlands kampioen veldrijden. Wielervedette Leontien van Moorsel geeft het startschot.

Het bedrijf vervult op een nieuwe manier een bemiddelende rol tussen enerzijds zelfstandigen zonder personeel (zzp-rs) in de bouwsector en anderzijds opdrachtgevers zoals (bouw)bedrijven. Zo kunnen vakmensen en opdrachtgevers zich concentreren op hun sterkste punten; ZZPr.nl regelt de rest.

Als het om bouwen gaat, zijn opdrachten vaak projectmatig van karakter met een wisselende behoefte aan vakmensen. Flexibiliteit in de arbeidscapaciteit is voor opdrachtgevers een voorwaarde voor succes. Vakmensen die als zelfstandig ondernemer opereren, kunnen in deze behoefte voorzien. Deze vakmensen gaan aan de slag op het moment en voor de periode die nodig zijn.
De vakmensen hebben als zelfstandige ondernemers behoefte aan ondersteuning bij het vullen van hun orderportefeuille en andere facilitaire zaken die geregeld moeten zijn voor de zelfstandige bedrijfsvoering. Die taak neemt ZZPr.nl op zich. Denk aan financiële aangelegenheden en het werven van (nieuwe) opdrachten.

Internet
Voor het afstemmen van vraag en aanbod maakt ZZPr.nl gebruik van de mogelijkheden die moderne communicatiemiddelen bieden. Ruggengraat van de dienstverlening is een hoogwaardig informatiesysteem dat altijd en overal toegankelijk is, via de internetsite www.zzpr.nl. Zo kunnen zowel zzp-rs als opdrachtgevers veel zaken zeer eenvoudig afhandelen, zonder papieren rompslomp.

Snelle groei
De directie is in handen van initiatiefnemer Frank Groenendaal en Eric van Nieuwenhoven. Het nieuwe bedrijf wordt gesteund door de in Schijndel gevestigde investeringsgroep Brinvest. Op dit moment heeft ZZPr.nl reeds 34 zzp-rs aan het werk. De verwachting is dat dit aantal binnen korte tijd snel groeit.

Van Moorsel
Directeur Frank Groenendaal weet als ex-profwielrenner hoe het is om als kleine zelfstandige in het wielerpeloton te presteren. Leontien van Moorsel speelt een prominente rol bij de officiële opening. Van deze Olympisch wielerkampioene horen we hoe het is om als individuele sporter topprestaties te leveren. De vergelijking met de formule van ZZPr.nl ligt voor de hand. Immers, de zzp-r is een zelfstandige vakman die wil presteren. En die zich gesteund weet door een team dat voor de begeleiding zorgt. Zo kunnen topsporters en vakmensen zich op hun vak concentreren.


------

Einde persbericht