Ingezonden persbericht

Vruchtbare samenwerking Palfrey en Intreanet

www.kerstpakketten.nl breidt de site en activiteiten uit

IJMUIDEN, 20020627 -- IJmuiden - Steeds meer mensen weten www.kerstpakketten.nl te bereiken. Palfrey, eigenaar van deze site, biedt het hele jaar door een compleet en toonaangevend assortiment zakelijke cadeaus van hoogwaardige kwaliteit met een ongeëvenaarde service. Naar aanleiding van het succes van de afgelopen jaren is zowel de site als het assortiment flink uitgebreid.

Met de technische kennis van Intreanet Multimedia Engineering uit Velsen Noord en de creativiteit van Anja Kramer van www.kerstpakketten.nl is de site voorzien van optimaal gebruiksgemak en dat zorgt voor veel toegevoegde waarde. De stelling dat 'klanten eenvoudig moeten kunnen werken met internettoepassingen in de breedste zin van het woord' is volledig van toepassing op www.kerstpakketten.nl

Er is een bijzondere site tot stand gekomen. Het uitzoeken van een zakelijk cadeau is nu nog eenvoudiger geworden. Bovendien zijn klanten voor een advies op maat uiteraard van harte welkom in de nieuwe showroom aan de Kromhoutstraat 24 te IJmuiden.



Ingezonden persbericht