Ingezonden persbericht


Plasmon kondigt AXWAY eSave ondersteuning voor LTO tapebibliotheken aan

oplossing voor opslag/recontstructie/archiveren voor eSave gebruikers

Cambridge, Verenigd Koninkrijk, juni 2002 â¤" Plasmon, een koploper op het gebied van geautomatiseerde bibliotheken voor dataopslag, kondigt vandaag aan dat de V-Serie LTO Tape Autoloaders en bibliotheken vanaf heden zullen worden ondersteund door de AXWAY eSave Open Process Storage oplossing voor opslag/reconstructie/archivering.

Plasmon⤮s V-Serie Autoloaders bieden kleinere bedrijven, externe bedrijfslocaties en filiaalkantoren hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor back-up oplossingen tegen lage kosten per GB met een gereduceerde back-uptijd. De LTO40 / 60 tapebibliotheken bieden functies voor schaalbaarheid waarmee organisaties in staat zijn hun tapebronnen van 8TB tot 12TB (gecomprimeerd) uit te breiden door het aantal bibliotheekcartridges te vergoten. Bovendien zijn deze tapebibliotheken ontworpen voor volume-efficiency. De LTO 68 / 100 tapebibliotheken bieden grotere capaciteiten van 13,6TB tot 20,4TB (gecomprimeerd).

â¤oeBij het kiezen voor een back-upoplossing vormen schaalbaarheid en prestaties doorslaggevende criteria. Plasmon⤮s V-Serie Tape Autoloaders en bibliotheken beantwoorden volledig aan deze criteria,⤝ licht Ian Apps, Tape Product manager (EMEA) bij Plasmon, toe.

"eSave Enterprise maakt het implementeren en beheren van Plasmon bibliotheken eenvoudig en aangenaam. Dankzij onze technische samenwerking kunnen wij onze gemeenschappelijke perfect geïntegreerde producten bieden." Denis MOTRO, Storage Alliances Manager

Over Axway

Axway ontwikkelt en verkoopt de EAI en Systems Management suites voor snelle integratie van ongelijkwaardige systemen in middelgrote en grote bedrijven. Hiermee kunnen bedrijven meer rendement uit bestaande systemen halen en nieuwe systemen bouwen. Op deze manier kunnen zij profiteren van de zakelijke voordelen van internet en het web.

Axway is volwaardige dochtermaatschappij van de Sopra Group SA (die een waarde van â'¬ 516 miljoen vertegenwoordigt), een pionier op het gebied van de ontwikkeling van EAI producten sinds de vroege jaren tachtig van de vorige eeuw. Axway werd in 2001 opgericht en is volledig gericht op de ontwikkeling en levering van deze producten en bouwt voort op twintig jarige ervaring van Sopra. Aan de hand van de groei van het bedrijf voorziet Axway een omzet van ongeveer â'¬ 75 miljoen voor 2002. Het bedrijf beschikt over 500 medewerkers die 5000 klanten van dienst zijn in een gevarieerde markt die bestaat uit het bankwezen, publieke diensten, productie, de publieke sector, telecommunicatie, detailhandel en logistiek. Axway herinvesteert meer dan 20% van de inkomsten in doorlopende research en development voor de producten, waarmee nieuwe en bestaande klanten het vertrouwen wordt gegeven dat zij een oplossing hebben gekozen van een bedrijf dat zich op de lange termijn richt.

Over Plasmon

Plasmon werd in 1987 opgericht en is een international opererend bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige removable oplossingen voor dataopslag. Het bedrijf staat sinds 1996 genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: PLM). Wereldwijd beschikt Plasmon over meer dan 500 medewerkers en jaarlijkse verkoopomzetten van meer dan $ 100 miljoen.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Plasmon is gevestigd in Cambridge (Verenigd Koninkrijk), waar het bedrijf 12-inch TrueWORM optische disk producten ontwikkelt en fabriceert en daarnaast gespecialiseerde technologisch advies en ondersteuning biedt aan de productie-industrie voor herschrijfbare CD-R en DVD. Ook worden in het Verenigd Koninkrijk sofware voor opslagmanagement en network attached storage (NAS) producten ontwikkeld. Regionale Europese verkoopkantoren zijn gevestigd in München, Parijs, Milaan en Brussel. Plasmon produceert eveneens optische disk masters in Caen in Noord-Frankrijk.

In Europa kunt u contact opnemen met Plasmon op: Whiting Way, Melbourn, Royston, Hertfordshire SG8 6EN; tel: +44 (0)1763 262963 fax: +44 (0)1763 264444. http://www.plasmon.co.uk. E-mail: sales@plasmon.co.uk.

In de Verenigde Staten ontwikkelt en produceert Plasmon in de productiefaciliteit in Colorado Springs optische disk en tape bibliotheken en optische disk drives. Plasmon is de koploper op het gebied van 12-inch TrueWORM optische disk drives en media en levert eveneens een brede reeks opslagoplossingen op basis van MO, CD/DVD en LTO tapeopslag technologieën. Kenmerkende eindgebruikers van de producten van Plasmon zijn onder andere banken, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en overheidsdepartementen waarbij de veilige archivering van grote hoeveelheden gegevens de grootste prioriteit heeft. In Noord-Amerika kunt u contact opnemen met Plasmon op: 400 Inverness Drive So, Englewood, Colorado; tel: 800.451.6845 of 303.925.1855. http://www.plasmon.com e-mail: sales@plasmon.com.

Plasmon persinformatie:
Lilian van Tongerlo Sally Fisher (Marketing Manager EMEA) Mills Hughes & Partners Plasmon Data Limited Tel: +31 (0)40-2110110 Tel: +44 (0) 1763 262963 E-mail: lilian@mills-advertising.com E-mail:sfisher@plasmon.co.uk