Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 27-06-2002
persberichten donderdagmiddag 27 juni 2002 Bert Visser 0651 - 611629

Verkeersongevallen met letsel

EMMEN - Een 20 jarige bromfietsster uit Tweede Exloermond is donderdagmorgen met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis nadat ze op de Rondweg in Emmen met haar bromfiets tegen een boom was gebotst. Het ongeval kon gebeuren doordat ze bij het afsnijden van een bocht met haar scooter over het gras reed. Waarbij ze vermoedelijk de controle over haar bromscooter is verloren

TYNAARLO - Een 31 jarige automobiliste uit Vries is woensdagmorgen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. De vrouw kreeg op de kruising Meerweg / Koopmansweg in Tynaarlo geen voorrang van een vrachtauto, bestuurd door een 25 jarige trucker uit het Duitse Cloppenburg. De hele linkerkant van de personenauto zat in elkaar.

BRONNEGER - Een 42 motorrijder uit Gasselte is woensdagmorgen met rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Stadskanaal. De man verklaarde dat hij op de Dorpsstraat moest uitwijken voor een die niet voldoende rechts hield. Bij het remmen verloor hij de controle over de motor en botste op een lantaarnpaal. Zijn motor liep zware schade op.

CDs en leren jas gestolen

HOOGEVEEN

Een 54 jarige bewoner van de Wilhelminastraat heeft bij de politie aangiftegedaan van een inbraak in zijn woning, waarbij woensdagavond een leren jas en een partij van 150 a 200 CDs gestolen zijn. De man verklaarde dat hij waarschijnlijk vergeten was de achterdeur af te sluiten.

Boetegeld = Sneu Geld

ASSEN - Extra controles op TT verkeer. Klik op pagina sneugeld.