Ingezonden persbericht

Persbericht

ISIT neemt OTG-producten op in portfolio

Naarden, juni 2002 - - ISIT, Intelligent Storage through Integrated Technology, neemt met directe ingang de producten van OTG op in zijn portfolio. OTG Software, onlangs overgenomen door Legato Systems Inc., is leverancier van oplossingen voor opslag van en toegang tot gegevens en e-mailbeheer. Onder de verzamelnaam XtenderSolutions biedt OTG onder andere DISKxtender (voor opslag van bedrijfsgegevens), SANxtender (voor gegevensverplaatsing met SAN-snelheden), EMAILxtender (opslagbeheer voor e-mail) VIDEOxtender (opslagbeheer voor digitale video), ARCHIVExtender (bedrijfsoplossingen voor archiefopslag) en CDxtender (CD Library serversoftware). Voor meer informatie over OTG: www.otg.com.

"De mogelijkheid om OTG-leverancier te worden is een logisch voortvloeisel uit de overname van OTG door Legato, dat reeds jarenlang een partner van ons is," stelt Roelof Borggreve, algemeen directeur van ISIT B.V. "De oplossingen voor storagebeheer van OTG vormen een uitstekende aanvulling op ons productportfolio, met name door de geavanceerde mogelijkheden als virtualisatie en disaster recovery, en het eenvoudige, webgebaseerde beheer. Daarnaast zijn OTG's oplossingen zeer schaalbaar en media- en netwerkonafhankelijk, waardoor ze kunnen worden ingezet in uiteenlopende bedrijfsomgevingen."

EMAILxtender is in combinatie met DISKxtender een unieke oplossing voor goedkopere opslag van mail. Door regelgebaseerde archivering kan een ongelimiteerd aantal e-mail bestanden worden overgebracht van de primaire e-mail server naar een archief server. Dit betekent een aanzienlijk betere performance van de e-mail server, die zich nu volledig kan richten op zijn primaire taak: ontvangen en versturen van e-mail. Door gebruik te maken van DISKxtender worden files die zelden of nooit worden opgevraagd automatisch weggeschreven naar een secundair of near-line storage medium zoals tape of cd-rom. Deze gemigreerde bestanden hoeven nu niet elke dag meer in de backup te worden meegenomen. De backup- en restore-window wordt hierdoor met wel 80% verkleind. Bovendien blijft het met deze HSM-oplossing voor gebruikers mogelijk snel in de gearchiveerde mail te zoeken en op te vragen via shortcuts in de inbox. Ook volumerestricties die veel bedrijven moesten
stellen aan hun mailbox behoren vanaf nu tot het verleden.

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13.

ISIT - The Storage Company
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings-, NAS- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storagewensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. Tevens is ISIT aangesloten bij de Europese tak van de Storage Networking Industry Association (SNIA).
ISIT levert oplossingen van A-merken zoals ADIC, CommVault, Compaq, Computer Associates, EMC², Exabyte, Legato, Network Appliance, OTG, StorageTek en VERITAS. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan altijd een oplossing op maat worden geleverd. De klant kiest of hij alleen een product of een volledige Turn-Key-oplossing wenst. Een ISIT Turn-Key-oplossing omvat implementatie, customized procedurebeschrijvingen, supportcontracten en training in ISIT's eigen storage democentrum. De supportorganisatie van ISIT zorgt voor onderhoud van zowel hard- als software. De helpdesk is desgewenst 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen.

redactionele informatie:
Pb0802
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-pr.com.
Of: ISIT B.V., Reinout van Meurs, Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035-695 61 11, fax: 035-695 61 13, e-mail: rvmeurs@isit.nl, website: www.isit.nl.