Gemeente Vianen

4. Avondvierdaagse afgerond
De maandelijkse raadsvergadering heeft plaatsgevonden op donderdag 27 juni 2002 in de raadzaal van het Stadhuis te Vianen. De aanvang was bepaald op 20.30 uur.
Op de agenda stonden onder meer de volgende onderwerpen. Avondvierdaagse afgerond
De avondvierdaagse, dit jaar voor de 23ste keer gehouden, van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni, is volbracht. Deze editie was wel heel speciaal: de deelnemers die tien of vijftien kilometer wandelen, liepen dinsdag 25 juni over de Lekbrug naar Nieuwegein. Dat is uniek: nog nooit eerder ging de wandelroute van Vianen over de Lek heen. Dinsdag gingen de deelnemers door het park in Nieuwegein en de oude dorpskern van Vreeswijk. Op de terugreis maakten de wandelaars gebruik van het nieuwe voetfietsveer. De exploitant Stichting Vrevia voerde die dag een aangepaste dienstregeling om de circa 450 deelnemers te kunnen overzetten.De gemeente Vianen betaalde deze overtocht. Feestelijk slot
Dagelijks kon er vanaf basisschool De Rank tussen 18.00 en 18.30 uur avond werd er door een sponsorende ondernemer een versnapering uitgedeeld. Op de laatste dag verzamelden alle deelnemers zich op de Hagenweg voor een massale intocht op de Voorstraat, compleet met muziek en majorette. De route voerde langs de volgende straten: