3Com Benelux

3Com benoemt AAC Groep tot Gold Systems Partner

Maarssen / Brussel - 27 Juni, 2002 - 3Com heeft AAC Groep benoemd tot Gold Systems Partner vanwege de kennis en ervaring van AAC Groep op het gebied van enteprise networks en de potentie uit te groeien naar een full service provider. 3Com Benelux en AAC Groep zullen in het kader van de overeenkomst nauw samenwerken op het gebied van commercieel en technisch accountmanagement, het opleiden van consultants en begeleiden van projecten.

3Com ziet in de samenwerking met AAC Groep "precies het juiste bedrijf op het juiste moment. AAC Groep biedt een zeer interessante combinatie van diensten en producten", zegt Hans Tienhoven, accountmanager bij 3Com.

Geert Verest van de AAC Groep is verheugd over de samenwerking met 3Com: "We vormen een goede samenwerking vanwege de hoogwaardige producten en de goede toegang tot bepaalde markten van 3Com die een mooie toevoeging zijn aan onze expertise en dienstverlening. We zijn vastbesloten er een succesvolle samenwerking van te maken".

Een Gold Systems Partner heeft de hoogste status in het 3Com Focus Programma. Een Gold Systems Partner geniet speciale priveleges zoals de Gold Systems Counsel die 3Com tweemaal per jaar organiseert waarbij Gold System partners onder meer van gedachten kunnen wisselen met het management en designers bij 3Com.

---

Over AAC Groep
De AAC Groep is een omvangrijke Nederlandse ICT-organisatie, die zijn diensten aanbiedt in vier business units. Tot de AAC Groep behoren: AAC Cosmos, AAC Lijnbach en AAC Microdesk. Er werken ruim 600 medewerkers bij de groep verspreid over dertien vestigingen over geheel Nederland. De strategie van de groep is gericht op het aanbieden en onderhouden van kennisintensieve ICT-oplossingen voor het bedrijfsleven, (zorg)instellingen en (gemeentelijke en provinciale) overheden. Meer informatie is te vinden op www.aaccosmos.nl.
---

Over 3Com

3Com vereenvoudigt de netwerktoegang tot informatie en services met behulp van gebruiksvriendelijke connectiviteitsoplossingen voor consumenten en bedrijven. Daarnaast levert de onderneming toegangsinfrastructuren en IP-serviceplatforms voor netwerk service providers. 3Com onderhoudt websites op www.3com.be en http://www.3com.com/corpinfo/en_US/pressbox/index.jsp.
---

3Com is een geregistreerd handelsmerk van de 3Com Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke bedrijven die de rechten daartoe bezitten.
---

Perscontact:
Presscom PR and Marketing
Madeleine Kok/Theo Vrugt
Tel: +31(0)30-6051415
Email: l.t.vrugt@inter.nl.net

3Com Benelux
Robert Blaas
Tél. +/31/346-586211
robert_blaas@3com.com