Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 28-06-2002 Persberichten district de Leijgraaf

NIET HANDSFREE BELLEN, Veghel

Donderdagmiddag zijn drie autobestuurders in Veghel bekeurd omdat ze niet handsfree aan het telefoneren waren. Er werden op de Sluisstraat ook nog drie bekeuringen uitgeschreven omdat er drie bestuurders door rood reden.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Odiliapeel

Donderdagavond is van een 41-jarige man uit Sint Anthonis zijn rijbewijs ingevorderd. Bij een snelheidscontrole op de Nieuwedijk in Odiliapeel reed de man 133 km/u, waar 80 km/u is toegestaan. Omdat hij meer dan 50 kilometer te hard reed is zijn rijbewijs ingevorderd. Naast deze man werden nog 6 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden.

ILLEGALE VREEMDELING

Donderdagavond is op de Birgittinessenstraat in Uden een 40-jarige Turkse man aangetrof-fen. De man bleek illegaal in Nederland te verblijven. Op de Kerkstraat in Boekel werd donderdagavond een 30-jarige Pakistaanse man aangetrof-fen. De man bleek niet over verblijfspapieren te beschikken. Het tweetal zal zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd.

GORDELCONTROLE, Veghel

Donderdagavond zijn 10 personen bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden. De con-trole was op de Leo van der Weijdenstraat in Veghel.

SNELHEIDSCONTROLE, Erp

Vrijdag is snelheidscontrole gehouden op de Gemertsedijk in Erp. Er werden 6 bestuurders bekeurd. De hoogste snelheid was 126 km/u waar 80 km/u is toegestaan.