Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-06-2002 Nieuwsberichten districten Utrecht stad, 11.30 uur

Verdachte schietpartij aangehouden

UTRECHT Een 23-jarige man uit Maarssen is vrijdagavond om 21.15 uur aangehouden, nadat hij eerder op de avond twee schoten had gelost op twee mannen die voor een pand aan de Gageldijk stonden. De mannen, een 27-jarige Rotterdammer en een 35-jarige Amsterdammer, bleven ongedeerd. Het is nog niet geheel duidelijk waarom de jongen geschoten heeft, de politie heeft de zaak in onderzoek.

Gewonden bij verkeersongeval

UTRECHT - Bij een aanrijding op de kruising Donaudreef Berzinadreef omstreeks 18.45 uur zijn de bestuurders van de twee betrokken personenautos gewond geraakt. Een 63-jarige vrouw uit Utrecht kwam vanuit de Berzinadreef en verleende geen voorrang aan de 21-jarige Utrechtse bestuurder die op de Donaudreef richting de Moezeldreef reed. Beide bestuurders zijn met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De beschadigde autos zijn afgevoerd.

Graffitispuiter opgepakt

UTRECHT - Een 21-jarige jongen uit Zeist kon op vrijdagmiddag worden aangehouden op het moment dat hij bezig was zijn handtekening in de vorm van een tag op een muur aan de Jufferstraat achter te laten. Elders op de muur was de jongeman ook al met een spuitbus in de weer geweest. De verdachte is voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Dronken bestuurder opgepakt

UTRECHT - Een 34-jarige bestuurder uit Utrecht heeft zijn avondje uit moeten beboeten met een bekeuring en inname van zijn rijbewijs. De man reed omstreeks 00.30 uur op de Waterlinieweg, richting Laag Graven. Vanwege de hoge snelheid werd de man aangehouden en verzocht te blazen. Uit de blaastest bleek een promillage van 1,7. De man kreeg een rijverbod opgelegd en is met een forse bekeuring naar huis gestuurd.