Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 29-06-2002 2e persbericht van zaterdag 29 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal auto
Vanaf het parkeerterrein van het Winkelcentrum Woensel, zijde Genovevalaan, is tussen afgelopen maandag en zaterdag een blauwe Ford Escort met het kenteken JH-PF-88 gestolen. De eigenaar, een 34-jarige Helmonder, had de auto daar neergezet met een plaat te koop er op.

Helmond: Inbraak in woning
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een woning aan de President Rooseveltlaan. Aan de achterzijde van de woning is een raam opengemaakt. Uit de woning verdwenen twee klokken, een barometer en vier ikonen. De waarde is niet bekend.

Maarheeze: Bestuurder gewond na klapband
De 47-jarige bestuurder van een bestelauto uit Leiderdorp is zaterdag om 8.40 uur gewond geraakt bij een ongeval op de A2 onder Maarheeze. De bestelauto waarin hij reed kreeg een klapband en begon te slingeren. De auto raakte een personenauto, kantelde en schoof op de zijkant tegen de vangrail van de middenberm. De man is met een gebroken elleboog naar het ziekenhuis in Weert gebracht. De A2 is 20 minuten afgesloten geweest, waardoor een file tot Leende ontstond.

Maarheeze: Diefstallen bij boerenbedrijven
In de afgelopen dagen zijn bij drie boerenbedrijven aan de Hugten diefstallen gepleegd. Vanaf het erf of de open schuur werden in totaal twee aftak-assen, twee aandrijfassen en een hijsketting gestolen.