Gemeente Bergen op Zoom


Tentoonstelling in Middelbare Hotelschool

Bergen op Zoom doet dit jaar op zaterdag 29 juni mee aan de landelijke Dag van de Architectuur. Deze dag is bedoeld om meer mensen te interesseren voor architectuur. Samen met de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) heeft de gemeente Bergen op Zoom een fotowedstrijd uitgeschreven onder het motto "mooi en lelijk" in de gebouwde omgeving. Op de Dag van de Architectuur worden de inzendingen van de fotowedstrijd en een overzicht van de wijzigingen van de nieuwe Woningwet tentoongesteld in de Middelbare Hotelschool op de hoek van de Wassenaarstraat en de Meeussenstraat. Dit is de voormalige "Petrus Canisiusschool".

Het schoolgebouw wordt momenteel nog volop verbouwd. Een deel van het gebouw is op 29 juni toegankelijk voor bezoekers. Op de begane grond - in de toekomstige kantine - is de tentoonstelling te bezichtigen en kunt u vragen stellen over de wijzigingen van de woningwet en wat dit betekent voor het nieuw te ontwikkelen welstandsbeleid in Bergen op Zoom.
De toegang is gratis en het gebouw zal voor bezoekers geopend zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. De hoofdprijs van de fotowedstrijd "mooi en lelijk" zal om 11.00 uur uitgereikt worden door wethouder G. Janssen. Bent u benieuwd wie de winnaar van de digitale fotocamera zal worden of wilt u meer weten over de wijziging van de Woningwet voor wat betreft welstand? U bent van harte welkom op de Dag van de Architectuur in het gebouw van het ROC West Brabant.