Ingezonden persbericht


Enschede, 21 juni 2002



Geachte heer, mevrouw,

Mobiele datacommunicatie begint realiteit te worden. Elke organisatie die de afgelopen maanden de vrijheid van mobiele informatie heeft ervaren, is verbaasd over de mogelijkheden.

Sigmax PDA Solutions heeft zich gespecialiseerd in gebruikersvriendelijke Personal Digital Assistents (PDA) oplossingen voor organisaties in deze nieuwe mobiele wereld. In samenwerking met de gerenommeerde partners KPN Mobile, Palm, Extended Systems en Red-M, brengt Sigmax PDA Solutions werkende totaaloplossingen voor organisaties op de markt waarbij nieuwe mobiele technologieën, zoals GPRS en Bluetooth, bedrijfszeker worden toegepast.

Sigmax PDA Solutions, KPN Mobile, Palm en Extended Systems nodigen u graag uit voor de persbijeenkomst van 12.30 tot 14.00 uur op woensdag 3 juli 2002 in het Berghotel in Amersfoort. Vanaf twaalf uur bent u van harte welkom voor koffie, broodjes, een eerste kennismaking met de sprekers en kunt u de informatiestand bekijken. Deze persbijeenkomst wordt georganiseerd ter gelegenheid van het seminar "Uw kantoor in uw binnenzak?!", dat na de persbijeenkomst plaatsvindt.

U ontdekt en ervaart in anderhalf uur de kracht van mobiele toegang tot e-mail, agenda en bedrijfsinformatie. U krijgt een goed inzicht van de mogelijkheden die voor uw lezers van belang zijn. Zowel aan de hand van een presentatie, als door zelf te ervaren hoe het werkt. Meer informatie over het seminar, het programma en Sigmax PDA Solutions vindt u op de website www.sigmaxpda.com/seminar. Let op: de tijden voor de persbijeenkomst zijn anders!

Gezien de grote belangstelling voor het seminar, blijkt dat veel bedrijven zich oriënteren op de nieuwe mogelijkheden en relevantie voor de eigen organisatie. Een nieuwe ontwikkeling die voor uw medium ongetwijfeld interessant is. U kunt zich tot en met 26 juni 2002 aanmelden via het bijgevoegde inschrijfformulier of per e-mail: r.morra@sigmaxpda.com. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Wij ontvangen u graag op 3 juli!

Met vriendelijke groet,

Namens Sigmax PDA Solutions

Kiki Haasewinkel

PersContactPunt

http://www.perscontact.nl

Inschrijfformulier en routebeschrijving opvraagbaar als Word bestand.