Humanistisch Verbond

IHEU congres
Woensdag 3 juli tot zaterdag 6 juli 2002

Golden Tulip Conferentie Hotel Leeuwenhorst, Noordwijkerhout, Nederland

De internationale humanistische en ethische organisatie IHEU en de Nederlandse humanistische beweging nodigen u uit. Kom naar ons 15e wereld congres, vier 50 jaar internationaal humanisme mee! De aanslagen op 11 september en de ontwikkelingen daarna maken dit congres tot een belangrijk evenement. De wereld heeft het humanisme nu meer dan ooit nodig.
Dit congres toont hoe het humanisme werkt. Dat doen we met sprekers, workshops, excursies en video´s. Ook bieden we culturele en feestelijke programmaonderdelen. Er is ook volop tijd voor persoonlijke ontmoetingen. Wij verwachten honderden actieve humanisten uit de hele wereld.
Het congres is voor iedereen interessant : er zijn sprekers en workshops over thema´s uit Afrika, Latijns Amerika, Noord Amerika, Australië, Azië, Oost en West Europa

---

Jeugdconferentie

Een jeugdconferentie start 2 juli, vooruitlopend op het congres, dat ook activiteiten voor jongeren aanbiedt. Woensdag 3 juli vieren we 50 jaar internationaal georganiseerd humanisme op de verjaardag van de IHEU, die in 1952 in Amsterdam is opgericht.

---

Kosten

Het congres kost bij volledige deelname ¤ 250 incl. lunches en diners, excl.hotel en vervoer.
Kosten voor een meereizende deelnemer zijn ¤1 50, incl. maaltijden, excl. hotel en vervoer;- studenten betalen ¤ 120 incl. maaltijden, zonder hotel en vervoer.
Volledige inschrijving geeft recht op de congresmap, koffie, thee, 3 lunches en 2 diners.
Na inschrijving ontvangt u een factuur, na betaling ontvangt u een bevestiging en een compleet programma.

---

Kamers

In het congreshotel zijn kamers beschikbaar vanaf ¤ 79 - ¤ 100, incl. ontbijt pp. Gelieve rechtstreeks te reserveren bij het hotel: (0252) 378 888 of via
http://www.goldentuliphotels.nl/gtleeuwenhorst

---

Aanvragen folder

Geinteresseerden kunnen de congresfolder met uitgebreide informatie over thema's, sprekers, workshops en excursies en de inschrijfkaart aanvragen bij het congressecretariaat:

Humanistisch Verbond
Postbus 75490
1070 AL Amsterdam
tel. (020) 521 90 00

of via e-mail: worldcongress@humanist.nl

---