Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Bijeenkomst voor onze leden bij Aldi

Op woensdag 3 juli 2002 organiseert de Dienstenbond CNV een bijeenkomst voor haar leden bij Aldi. Besproken zal worden: het vonnis van de rechtbank inzake de filiaalleiderscontracten en de gevolgen daarvan voor de contracten van de filiaalleiders, maar ook voor die van andere werknemers met omzetprovisie en een koppeling aan overwerk.

Als u punten heeft waarvan u wilt dat daarop wordt ingegaan, dan vragen wij u even een mailtje te sturen naar: a.bulsink@cnvdibo.nl of g.seffinga@cnvdibo.nl.

De bijeenkomst vindt plaats op:

woensdag 3 juli 2002
Schouwburg Ogterop
Zuideinde te Meppel
Aanvang 20.00 uur, einde 22.00 uur

Aan leden die Meppel te ver vinden, maar wel graag een keer een bijeenkomst willen bijwonen, vragen wij ook om ons te mailen. Wij kunnen dan zien of er voldoende belangstelling is voor een avond op een andere plek in het land. Wij weten dat de vakantieperiode op 3 juli aanstaande zo ongeveer begint, maar eerder kan niet en uitstellen tot eind augustus is niet gewenst. Desondanks hopen wij op een grote opkomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw bestuurders, Aletta Bulsink, tel: 055-5772640; email: a.bulsink@cnvdibo.nl en Gert-Jan Seffinga, tel: 0512 - 583 440; email: g.seffinga@cnvdibo.nl.

Apeldoorn, 19 juni 2002.