THE WONDER FOUNDATION

Persbijeenkomst theaterspektakel Faust

The Wonder Foundation nodigt u uit voor de persbijeenkomst voor het openlucht theaterspektakel Faust. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 3 juli om 11.00 uur op Stadslandgoed De Kemphaan te Almere. (Zie voor een routebeschrijving www.faust2002.nl)

Na ontvangst in Brasserie De Kemphaan, nemen wij u mee naar de plaats waar Faust van 8 augustus tot en met 14 september te beleven zal zijn. Deze plek, een stortlocatie van Afvalzorg, ligt vlak naast het Landgoed. Hier aangekomen vertoont regisseur Bert Barten eerst een korte film om een indruk te geven van het spektakel. Vervolgens worden de maquettes van het speelterrein getoond. Op het moment van de bijeenkomst is het terrein nog volop in ontwikkeling. Dit kunt u goed zien als u plaats neemt op onze bijzondere verrijdbare tribunes. Vanaf deze plaats geeft Barten een toelichting op zijn bewerking van Goethes meesterwerk. Ook zal er door de ontwerper nader worden ingegaan op de tribunes waar elke avond 1200 mensen op zullen plaatsnemen. Na het beantwoorden van uw vragen is er gelegenheid tot het nuttigen van een drankje met de aanwezigen in Brasserie De Kemphaan.

Naast regisseur Bert Barten en leden van het productieteam zijn eveneens onze partners aanwezig. Zij zijn beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. Uiteraard zijn er ook diverse genodigden van onder meer gemeente en provincie. Graag vernemen wij of u al dan niet aanwezig zult zijn middels bijgevoegd faxformulier. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier vóór 1 juli te retourneren.

Met vriendelijke groet,

Kim Heijdenrijk
PR en Communicatie Faust
The Wonder Foundation

Mocht u de eerder door ons verstuurde persberichten niet ontvangen hebben, dan kunt u deze downloaden van www.faust2002.nl. Hier kunt u eveneens terecht voor het bezichtigen of downloaden van beeldmateriaal.


---
=

Ik kom met personen naar de persbijeenkomst van Faust.

Naam:

Medium:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

FAX DIT FORMULIER NAAR: 020 - 77 000 88

Ruimte voor vragen en/of opmerkingen:

28 jun 02 09:43