Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 01-07-2002

Televisie
PLUK DE DAG
Uitzending woensdag 3 juli
Nederland 2 - 20.28 uur


Ron boszhard plukt weer mensen van de markt

Een opleiding tot cheerleader, duiken en voetballen tegen het sterrenteam. Wie deze dagen op een markt in Nederland loopt, heeft de kans om zomaar één van deze activiteiten te gaan doen. Vanaf woensdag 3 juli zendt de TROS weer het gezellige programma PLUK DE DAG uit met de vrolijke presentator Ron Boszhard. Voor de eerste uitzending heeft Ron mensen op de Afrikaandermarkt in Rotterdam meegenomen voor een dag synchroonzwemmen.

Sinds 1996 maakt Ron Boszhard van tijd tot tijd de Nederlandse markten onveilig met een cameraploeg. Met zijn ontwapenende overvaltactiek weet hij bezoekers van de markt ertoe te bewegen hem te vergezellen op een onverwacht dagje of weekendje uit. Met de gele PLUK DE DAG-bus trekt Ron door het hele land. "Van de ene op de andere dag iets leuks doen, je sores vergeten en doen wat je normaal nooit zou doen. Dat is de essentie van PLUK DE DAG", vindt Boszhard. "De mensen die meegaan ervaren dat ook zo. Vaak vinden ze het de leukste tijd van hun leven".

Ron weet mensen van alle leeftijden mee te krijgen naar de gekste plekken die ze van tevoren niet weten. De volgende activiteiten staan op het programma:

Woensdag 10 juli watersporten in Nice
Woensdag 17 juli opleiding tot cheerleader
Woensdag 24 juli duiken in Barcelona
Woensdag 31 juli een optreden bij de Dinnershow of the Centuries Woensdag 07 augustus maritiem trainingscentrum Maasvlakte Rotterdam Woensdag 21 augustus voetbaltraining in Eindhoven voor een wedstrijd tegen het sterrenteam