Politie Gelderland-Midden

REGIOPOLITIE GELDERLAND MIDDEN
DISTRIKT WEST VELUWE/VALLEI
UNIT MIDDEN

TELEFOON : 0900-8844 (688244)
FAX : 0318-688286

Behandeld door : Dirk Talsma
Onderwerp : persberichten.

Ede, 3-7-02.

Drugsdealer aangehouden.
Op de Dr. Hartogsweg werd gisterenmorgen een 21 jarige man uit Ede aangehouden. De man bleek een hoeveelheid drugs bij zich te hebben. De hoeveelheid aan verdovende waar was zodanig dat hij als drugshandelaar bestempeld kon worden.

Radarcontrole.
Tijdens een gisterenmorgen gehouden radarcontrole werden 2114 voertuigen gecontroleerd. 119 bestuurders reden te hard.

Dronken automobilist.
Afgelopen nacht werd op de Hakselseweg een 43 jarige automobilist uit Ede betrapt, die met te veel alcohol op achter het stuur van zijn auto zat. Daar de ademanalyse niet leidde tot een meetresultaat werd van de man een bloedproef genomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

Man zonder rijbewijs aangehouden.
In zijn woning te Ede werd gisterenmorgen een 54 jarige man aangehouden, ivm het opgeven van een valse naam. Toen de man tijdens een verkeerscontrole op de Frankeneng enkele weken geleden door de politie werd staande gehouden, kon hij geen rijbewijs overleggen. Tijdens de controle gaf de man een valse naam op, namelijk die van zijn echtgenote. Toen de politie er achter kwam dat de man valselijk gebruik had gemaakt van de naam van zijn eega en ook nog eens helemaal geen rijbewijs had, werd hij vriendelijk uitgenodigd om op het politiebureau te verschijnen om tekst en uitleg te geven. Omdat bleek dat de man niet op vrijwillige basis wenste te komen werd hij uiteindelijk aangehouden. De man heeft een volledige bekentenis afgelegd.

Einde berichten.