Ingezonden persbericht



---
PERSBERICHT

---

Uitbreiding samenwerking tussen RealTracker en Homestead

Amsterdam, 3 juli 2002 - Het Amsterdamse bedrijf RealTracker maakt bekend dat haar Amerikaanse partner Homestead de samenwerking met RealTracker verder heeft uitgebreid. Onderdeel van de uitbreiding is dat alle zakelijke websites van Homestead nu standaard worden voorzien een betaalde RealTracker Site licentie.

Door de samenwerking zal RealTracker haar aandeel op de Amerikaanse markt nog verder uitbreiden en wordt verwacht dat het aantal zakelijke tellers (RealTracker Site) nog voor het eind van dit jaar de grens van 300.000 tellers zal passeren.

"Wij zijn bijzonder blij met deze uitbreiding van de samenwerking omdat dit ons een flinke 'push' in de Amerikaanse markt zal geven. Eind 2002 zullen we naast de website meetinstrumenten ook met enkele nieuwe producten komen.", aldus Arjan de Raaf, Managing Director.

RealTracker

RealTracker is een snelgroeiende Nederlandse onderneming die zich richt op het meten van het bezoek aan websites en homepages, zowel nationaal als internationaal. RealTracker is opgezet door ervaren Internet ondernemers en wordt gehost op de moderne netwerken van Level3 en UUNET. Vandaag de dag maken meer dan 1 miljoen particulieren en ruim 290.000 bedrijven gebruik van de RealTracker producten. Voor meer informatie kan men terecht op www.realtracker.com (particlieren) en op http://business.realtracker.com (bedrijven).


---

Voor vragen over dit persbericht:

Arjan de Raaf (Managing Director)
Media Highway International - RealTracker
Nieuwpoortstraat 98a, 1055 RZ Amsterdam
Telefoon: 020-6826158 / Fax: 020-5241530
Email: arjan@realtracker.com


---