Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 3/7/2002
Auteur: Carel Bouman

Nekletsel

TILBURG Een 19-jarige Tilburger werd vanmorgen door de GGD vanaf de Rijksweg A58 met nekletsel naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg vervoerd toen hij met zijn auto in een slip terecht kwam en tegen de vangrail belandde. De Tilburger was met zijn autoradio bezig waardoor zijn aandacht voor het hem rijdende verkeer verslapte. Toen hij de auto van een voorganger wilde ontwijken, deze auto werd bestuurd door een 42-jarige Udenhouter, raakte de Tilburger in een slip en kwam rechts van de weg tegen de vangrail tot stilstand.

Auto gestolen bij woninginbraak

TILBURG Afgelopen nacht werd bij een inbraak in en woning aan het Bilzenkruithof de auto van de 53-jarige bewoner gestolen. Het gaat om een witte Opel Vectra die voorzien is van het kenteken ZS-55-PT. De inbrekers waren de woning binnengekomen door een ruit te forceren. Naast de auto namen de inbrekers een videorecorder, een stereotoren en een DVD-speler mee.

Whirlpools en aanhangwagen gestolen

DIESSEN Vannacht werd aan het Sprenkeleind ingebroken in de showroom van een bedrijf. De inbrekers braken het slot van een poort open en een ruit van de werkplaats werd met een steen ingegooid Uit de werkplaats namen ze een aanhangwagen met daarop vier whirlpools mee.

Gereedschap gestolen

BERKEL-ENSCHOT Zondagnacht zijn inbrekers bij een bedrijf aan de Enschotsebaan aan de haal gegaan met elektrisch handgereedschap, zoals accuboormachine, schroefboormachine, boorhamer, drie slijpmachines, heggenschaar decoupeerzaag en verlengsnoeren. De goederen werden uit een schuur gehaald en om in de schuur te komen hebben de inbrekers een deur opengebroken. De waarde van de gestolen goederen bedraagt ongeveer 2000 euro.

Tilburger beledigt agenten

TILBURG - Vanmorgen om halfelf hebben agenten aan de Gasthuisring een 27-jarige man uit Tilburg aangehouden De man, die een ontzegging had tot het pand voor daklozen: Traverse, was daar toch naar binnen gegaan. De leiding van dit onderkomen belde hierop de politie en toen er in het bijzijn van de agenten van de man gevorderd werd om te vertrekken voldeed hij daar wel aan, maar omdat hij de agenten nogal wat onwelvoeglijke woorden toeriep werd hij aangehouden terzake belediging. De man kreeg een dagvaarding voor de belediging uitgereikt. Aan het bureau bleek de man ook nog gesignaleerd te staan voor twee weken gevangenisstraf.

Tilburgse van tas beroofd

TILBURG Gisteravond rond kwart over elf werd aan de Oisterwijksebaan een 22-jarige vrouw uit Tilburg van haar tas beroofd. De vrouw liep over het trottoir en in het voorbijrijden heeft de dader, die op een bromfiets reed de tas van de schouder van de vrouw getrokken. Hierdoor kwam zij weliswaar ten val maar liep gelukkig geen letsel op. Een GSM van de vrouw die in de tas zat werd gisteravond door een man die zijn hond uitliet teruggevonden en de vader van het slachtoffer vond vanmorgen aan de Hoevense Kanaaldijk haar tas terug. Uit de tas waren een portemonnee met 70 euro, een minidiskspeler en een zonnebril verdwenen.

Jongen loop hoofdwond op bij kermisattractie

Goirle Een 12-jarige jongen uit Goirle liep vanmiddag bij de kermisattractie Supebowl aan het Oranjeplein een hoofdwond op toen hij bij het overstappen in een ander schuitje ten val kwam. Door de regen was de vloer van de attractie glad geworden. De hoofdswond van de jongen moest in het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gehecht worden.