Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-07-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 09.10 uur

Kraanwagen belandt in sloot

BREUKELEN Woensdagmiddag rond 15.15 uur is een 42-jarige inwoner van Breukelen nabij de spoorlijn van Amsterdam naar Utrecht met een kraanwagen omgeslagen en in de sloot beland. De man raakte niet gewond.

De man reed op de Kanaaldijk West richting Breukelen en kwam met de kraanwagen in de zachte berm terecht en sloeg om de sloot in. Het slachtoffer kon zelf uit de kraanwagen de kant op klimmen. De man is voor de zekerheid naar het ziekenhuis overgebracht dat hij na onderzoek weer kon verlaten.

De kraanwagen moest uit de sloot getakeld worden. De politie heeft de arbeidsinspectie in kennis gesteld.

Auto in sloot

MAARSSEN Een 19-jarige automobilist uit Vleuten reed woensdagmiddag rond 15.30 uur over de Maarssenseweg richting Vleuten. Hij raakte de controle over het voertuig kwijt, kwam in de berm terecht en vervolgens in de sloot. De man bleef ongedeerd. Vermoedelijke oorzaak van het ongeval was het slechte weer in combinatie met te gladde banden. De auto is weggetakeld.

Snelheidscontrole

BREUKELEN Woensdagavond heeft de politie van 20.20 tot 21.20 uur aan de Karel Doormanweg en Heycoplaan de snelheid gecontroleerd. Zeven bestuurders reden sneller dan is toegestaan en kregen een bekeuring. Hoogste snelheid bedroeg 74 km/u.