Ingezonden persbericht

"RelaX te werk gaan"

Geloven is eigenlijk zien.

HILLEGOM, 20020627 -- Hierbij nodigen wij u uit voor de officiële productpresentatie van een nieuw Nederlands product: RelaX!, een bundel van kantoorapplicaties die eenvoudig is te bedienen. In een ontspannen sfeer willen we u kennis laten maken met dit volledig geïntegreerde systeem, waarmee u alle administratieve toepassingen op kantoor met één pakket in huis haalt. RelaX! maakt gebruik van de software die u al hebt en combineert de kracht van met name Office-programma's, boekhoudprogramma's en scannerprogrammatuur.

Stelt u zich eens voor: alle documenten van één klant met één druk op de knop in beeld. Maar ook alle afspraken, projecten en facturen, uw uitgaande EN inkomende e-mail allemaal samengevoegd onder één relatie.

Zien is geloven en daarom sturen wij u deze uitnodiging voor de officiële introductie van RelaX!, die wij vergezeld laten gaan van het proeven van een glas wijn en een stukje kaas. Wij hopen dat u samen met ons zult zeggen, dat smaakt naar meer.

U bent van harte welkom om op VRIJDAG 5 juli 2002 om 14.00 uur bij het Ford Museum te Hillegom de officiële productpresentatie van RelaX! bij te wonen.

Op onze internet pagina (www.realdata.nl) kunt u ons laten weten of u komt.



Ingezonden persbericht