Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Wanadoo en Filmfocus sluiten samenwerkingsverband
Uitgebreide informatie over films en de filmwereld op www.wanadoo.nl

Amsterdam, 5 juli 2002 - Internetprovider Wanadoo heeft een samenwerkingsverband gesloten met Filmfocus. Filmfocus is de snelst groeiende filmsite van Nederland en biedt diepgravende informatie over de filmwereld in het algemeen en de nieuwste films in het bijzonder. De filmsite heeft 150.000 bezoekers, 700.000 pageviews per maand en tienduizenden abonnees. Bezoekers van de Wanadoo-portal www.wanadoo.nl kunnen voortaan op het channel Filmfocus uitgebreide informatie vinden over de nieuwste ontwikkelingen op filmgebied.

Via het channel Filmfocus biedt Wanadoo onder andere een filmagenda, recensies, filmnieuws, roddels, trailers en videoreportages. Daarnaast kunnen bezoekers gebruikmaken van aanvullende diensten, zoals een e-mailservice en een sms-service en kunnen ze interviews lezen met sterren, en top-tien lijsten en fotospecials bekijken. Ook de filmfestivals komen in ruime mate aan bod.

Filmfocus is gespecialiseerd in de marketing en organisatie van gezamenlijke promoties tussen consumentenmerken en de filmindustrie. De doelgroep van de veelbezochte filmsite bestaat voor ruim 90% uit bezoekers in de leeftijdscategorie 16 t/m 50 jaar.

# # #

Over Filmfocus
Filmfocus B.V. is in maart 2000 gestart als filmwebsite. Filmfocus richt zich inmiddels op de organisatie en/of communicatie van co-marketing- en co-branding-activiteiten rond populaire speelfilms.

Voor meer informatie over Filmfocus::
Filmfocus B.V., Taco Stomps, directeur, telefoon: 06 41428195, e-mail: taco@filmfocus.nl

Over EuroNet Internet en Wanadoo
EuroNet Internet B.V. (www.euronet.nl) is een volle dochteronderneming van Wanadoo S.A. Wanadoo S.A. is een van de grootste Europese internetbedrijven en de internetmediadochter van France Telecom. In Nederland biedt EuroNet Internet B.V. internetdiensten aan onder twee merken: Wanadoo voor de consumentenmarkt en EuroNet Internet voor de zakelijke markt. Wanadoo biedt een volledig pakket van mogelijkheden voor internettoegang gericht op consumenten, waaronder inbelabonnementen. Deze variëren van free tot flat-fee en breedbandinternet (ADSL en Cable). Daarnaast levert de portal www.wanadoo.nl een keur van diensten en informatie verdeeld over thematische channels. De Wanadoo-portal staat in Nederland in de top tien van meest bezochte websites. EuroNet Internet verzorgt sinds 1994 producten en diensten voor de zakelijke markt, waaronder ADSL, netwerkkoppelingen en het hosten van websites. Internationaal telt Wanadoo S.A. ruim zes miljoen actieve abonnees.

Voor meer informatie over Wanadoo:
EuroNet Internet B.V., Dianne Potters, Corporate PR Manager, telefoon: (020) 535 51 51, mobiel: 06-28 90 81 08, e-mail: diannep@nl.euro.net, website: www.wanadoo.nl

# # #