Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 5-07-2002 3e Persbericht van vrijdag 5 juli 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Onder invloed
Vrijdagmiddag om 16.40 uur is op de Bisschop Bekkerslaan een 30-jarige Eindhovense automobiliste aangehouden. De vrouw had kort ervoor een aanrijding veroorzaakt en bleek bij controle onder invloed te zijn . De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van ruim 2.10 promille aan. De vrouw kreeg een proces-verbaal en een rijverbod voor de duur van 12 uur.

Asten: Gewonde bij eenzijdig ongeval
De bestuurder van een Belgische personenauto is vanavond omstreeks 19.15 uur door nog onbekende oorzaak op de A67, met zijn auto over de kop geslagen. Hij liep daarbij een hoofdwond op en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte total loss en is getakeld. De politie stelt een onderzoek naar de juiste toedracht in.

Asten: Zes ernstig gewonden bij frontale aanrijding Vanavond omstreeks 19.20 uur zijn bij een frontale aanrijding tussen twee personenautos op de Kranenvenweg, zes personen ernstig gewond geraakt. Voor zover nu bekend reed een personenauto bestuurd door een man slingerend over de weg en botste frontaal op een personenauto uit tegengestelde richting met daarin een vrouw uit Hengelo en vier kinderen. De bestuurder van de ene auto en de bestuurster van de andere auto raakten hierbij bekneld. Alle betrokkenen zijn met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De leeftijden en de woon of verblijfplaatsen van de slachtoffers zijn op dit moment nog niet bekend. De politie stelt een onderzoek naar de juiste toedracht in.