RABOBANK NEDERLAND

Rabobank voorop in Tour de France nieuws

Zowel fysiek als on-line kunnen wielerfans de Rabobank Wielerploeg in de Tourcaravaan volgen: ter plaatse langs het parcours, via de mobiele telefoon of via internet. Aanstaande zaterdag start dit wielerspektakel in Luxemburg. De Rabobank biedt haar wielerfans een uitgebreid pakket van diensten, zodat ze de komende maand geen moment van de Rabobank Wielerploeg hoeven te missen.

Rabobank Nederland sponsort al enige jaren de Rabobank Wielerploeg en gaat elk jaar verder in haar activiteiten rondom de Tour de France. Zo worden er dit jaar op 5, 6, 7, 12, 13, en 14 juli, bij twee grenstankstations Breda en Eijsden 25.000 wielertasjes uitgedeeld aan vakantiegangers met onder andere een Tourgidsje, een luchtbed, een frisbee en tabletten druivensuiker, een Algemeen Dagblad en een zakje Klene drop. Deze actie wordt ondersteund met moving billboards, posters, spandoeken, finishbogen en een groot opblaasbaar shirt. Ook kunnen fans via www.rabobank.nl een gratis aanmoedigingspakket aanvragen. Daarin zit een Tourgidsje, een wielerpetje, een fleecemutsje en een blanco spandoek. Degene die met een originele spandoektekst tijdens de Tour in beeld komt krijgt een wielerarrangement.

De Rabobank Wielerploeg is direct in de Tour te volgen via de mobiele telefoon. Fans kunnen zich aanmelden voor de Rabo Wieler SMS en krijgen zo de meest actuele gegevens uit de koers binnen via hun telefoon. Deze informatie is ook te ontvangen door gratis de Rabo Tour Screensaver te downloaden. Hiermee ontvangt men de laatste nieuwtjes over de verrichtingen van de Rabobank Wielerploeg. Verder biedt de site veel interactie. Wielerfans kunnen chatten met de kopmannen en succesmailtjes en sms-berichten sturen naar de renners. Achtergrondinformatie vanuit het peloton is dagelijks te lezen via het dagboek van Erik Dekker en via een terug- en vooruitblik van de ploegleiders.

De Rabobank is erg succesvol met virtueel bankieren, zij heeft hierin al ruim 1,8 miljoen klanten! De Toursite is een extra service voor alle geïnteresseerden. Ze vinden hier een scala aan mogelijkheden om naast up-to-date informatie uit de koers ook achtergrondinformatie over de toppers uit de Rabobank Wielerploeg te ontvangen. Alle hierboven beschreven informatie en nog veel meer, zoals een on-line wielershop voor het bestellen van Rabobank wielerartikelen, is terug te vinden op www.rabobank.nl. Via deze site kan men ook deelnemen aan het Rabo AD RondeMaster spel. Een spel waarin de wielerfan zich kan verplaatsen in de rol van ploegleider.

Over de Rabobank Groep
De Rabobank Groep is een brede financiële dienstverlener. Door de coöperatieve grondslag is de Rabobank Groep er primair voor de klant. Alle onderdelen van de Groep werken nauw samen om de klanten tegen de best mogelijke prijskwaliteitsverhouding een breed pakket aan te bieden van financiële diensten en producten zoals betalen, sparen, lenen, verzekeren en beleggen. De Groep bestaat uit circa 360 zelfstandige lokale coöperatieve Rabobanken met gezamenlijk ruim 925.000 leden en uit bekende dochterondernemingen als Robeco, Interpolis, Schretlen en Co, Effectenbank Stroeve, Rabobank International, De Lage Landen, Rabo Vastgoed en Gilde Investment. Internationaal is de groep met 143 vestigingen vertegenwoordigd in 34 landen. De Rabobank heeft de hoogste waarderingen voor kredietwaardigheid van de grote ratinginstituten. De Rabobank Groep heeft op de Nederlandse thuismarkt 9 miljoen particuliere en zakelijke klanten en is marktleider op vrijwel alle gebieden van financiële dienstverlening.


05 jul 02 11:01