Persberichten politie Rivierenland

---

Vrijdag, 05 juli 2002

Verkeerscontrole

Didam In de gemeente Didam is op donderdag 4 juli rond het middaguur een snelheidscontrole gehouden op de Willibrordusweg en de Wehlseweg. Op de Willibrordusweg zijn ongeveer 50 voertuigen gecontroleerd. Hierbij zijn geen overtredingen van de snelheid geconstateerd. Op de Wehlseweg werden ongeveer vijftien voertuigen gecontroleerd. Eén automobilist reed te snel; zijn snelheid bedroeg, na correctie, 64 km/u.

Controle gebruik parkeerschijf

Zevenaar In het centrum van Zevenaar werd op donderdag 4 juli gecontroleerd op het gebruik van een parkeerschijf. Op de Schievestraat werden 15 automobilisten en op de Haspelstraat 8 automobilisten bekeurd. De bekeuringen werden met name in de middaguren uitgeschreven.

Rijden onder invloed

Didam In de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 juli werd op het Nevelhorstpad te Didam een bestuurder van een personenauto aangehouden die met gedoofde lichten reed. De bestuurder, een 20-jarige man uit Didam, bleek te veel te hebben gedronken. Op het politiebureau blies hij 415 u/gl. De verdachte werd met een proces-verbaal heengezonden.

Woninginbraak

Westervoort In de nacht van dinsdag 2 juli op woensdag 3 juli werd ingebroken in een woning aan de Bergse Maat te Westervoort. Door het slot van de achterdeur te forceren, werd toegang tot de woning verkregen. Uit de woning werden twee fietsen en een videorecorder ontvreemd.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl