Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-07-2002 Mediaberichten 5 juli (15.50 uur)

ROERMOND Steekpartij (3)

ROERMOND Vrijdag 5 juli heeft de politie twee aanhoudingen verricht in het onderzoek naar de steekpartij van maandagavond 1 juli in een horecapand aan de Nassaustraat in Roermond.

Een 23-jarige man uit het Duitse Kamp Lintfort is in Roermond aangehouden en de 27-jarige man uit Weert, die maandagavond zwaargewond in het ziekenhuis in Weert is opgenomen, is in het ziekenhuis in Weert aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet.

TEGELEN Doorrijding na aanrijding

TEGELEN De politie van Tegelen is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Hoogstraat. De auto van een 26-jarige Tegelse vrouw raakte in de nacht van donderdag op vrijdag beschadigd bij een aanrijding. De auto stond geparkeerd op de Hoogstraat en is vermoedelijk door een zwarte auto aangereden (laksporen). De auto van de Tegelse is bij de aanrijding ongeveer vijf meter naar achteren geduwd. De veroorzaker van de aanrijding heeft zijn gegevens niet bekend gemaakt en heeft de plek van de aanrijding verlaten. Getuigen van de aanrijding worden verzocht de politie te bellen via telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).