Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 5-07-2002 Persbericht District De Leijgraaf

DIEFSTAL BRANDSTOF

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee Nijmegenaren van 40 en 19 jaar oud aangehouden. Het tweetal wordt er van verdacht brandstof te hebben gestolen uit de tanks van een aan de Rustvenseweg in Reek geparkeerd staande auto.De chauffeur van de vrachtauto lag in de cabine te slapen en werd wakker van een klap. Hij zag een auto wegrijden die korte tijd later door de politie tot stoppen kon worden gedwongen. In de auto lag een pomp die onder de dieselolie zat en kennelijk gebruikt was om de brandstof uit de vrachtauto te pompen.

MET AUTO IN DE SLOOT, BESTUURDER GEWOND

Donderdagavond is een 21-jarige automobilist uit Cuijk gewond geraakt. Hij is met neusletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. De man reed met zijn auto over de Nieuwedijk in Odiliapeel en werd afgeleid door zijn driejarige broertje dat achterin de auto zat. Toen hij achterom keek verloor hij de macht over het stuur kwam in de berm terecht en kwam uiteindelijk op de kop in een sloot tot stilstand. Beide inzittenden konden zelfstandig het voertuig verlaten.

SCHENNISPLEGING

Een onbekende man heeft donderdagavond op de Vorstenbosscheweg in Veghel zijn geslachtsdeel getoond aan twee passerende jeugdige fietsters. De beide meisjes zijn doorgefietst naar huis waar de politie in kennis is gesteld. De man is daarna niet meer aangetroffen.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR

Een 30-jarige automobilist uit Boekel is donderdagavond op het Bolkenplein in Veghel betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man bleek zoveel te hebben gedronken dat de politie zijn rijbewijs onmiddellijk invorderde.