SKYRADIO

Reacties 'Leef een jaar gratis' actie overweldigend

Sky Radio klaar voor de grote finale

De Sky Radio actie, 'Leef een jaar gratis', is gisteren uiterst succesvol afgesloten. De actie trok de afgelopen weken een record aantal bezoekers. Maar liefst 350.000 luisteraars namen deel aan de actie via e-mail en sms. Uit de grote hoeveelheid inzendingen zal
Sky Radio vandaag 10 finalisten loten, die aanstaande zaterdag 6 juli op de Dam in Amsterdam, de finale zullen spelen.

De winnaar van het finalespel wint onder andere een jaar lang iedere week 500,- euro op zijn/haar Rabo Internetspaarrekening, gratis vakanties, gratis boodschappen, gratis bellen, een droomauto, een volledig doorbetaalde huur/hypotheek en nog veel meer.

Tot en met afgelopen zondag konden luisteraars van Sky Radio 100.7 FM iedere dag kans maken op de hoofdprijs door de naam van de artiest van de dag te sms-en naar het nummer 4111 of via e-mail door te geven.

Sky Radio 100.7 FM organiseerde vorig jaar voor het eerst de succesvolle 'Leef een jaar gratis' actie. De reacties waren toen eveneens overweldigend. De actie van Sky Radio is ook dit jaar de grootste prijs die ooit is weggegeven op de Nederlandse radio.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.