Ingezonden persbericht

PDA synchronisatie voor Archie CRM

PURMEREND, 20020507 -- AICA annonceert uitwisseling van Archie CRM relatiegegevens voor PDA's met het Palm besturingssysteem. Met de Palm uitwisseling vergemakkelijkt Archie CRM beheer en gebruik van activiteiten en relatiegegevens. Relevante informatie is snel bij de hand, eenvoudig te wijzigen én te integreren met de centrale Archie CRM database. Synchronisatie met PDA's is een uitkomst voor afspraken die onderweg of snel tussendoor gemaakt worden. Met deze toepassing voor Archie CRM introduceert AICA een grote stap voorwaarts. Contactgegevens zijn onderweg vlug en flexibel beschikbaar.

Werknemers die continu onderweg zijn hebben baat bij toegankelijke en overzichtelijke gegevens. Dat is dan ook wat een PDA met gegevens uit Archie biedt. Met een druk op de knop bekijken en bijwerken van gegevens als afspraken en notities. PDA's zijn sneller dan een laptop en betrouwbaarder dan draadloze internetverbindingen en daarmee een uitstekend middel om contactinformatie bij te houden. Net zoals in Archie zijn de gegevens op de PDA in een oogopslag toegankelijk. Korte gespreksverslagen en de agenda zijn simpel te synchroniseren.

Uitwisseling van de verschillende gegevens duurt minder dan 30 seconden. Daarmee is overal direct recente agenda informatie beschikbaar. Informatie die te wijzigen is, en geïntegreerd wordt met de Archie database. Verder is het mogelijk om de PDA opties te benutten. Zo kan de handheld een waarschuwing geven naar aanleiding van een in Archie genoteerde afspraak. Door direct gegevens over te nemen worden uitgeprinte routebeschrijvingen overbodig. Kortom PDA synchronisatie met Archie draagt bij tot een efficiënter en effectiever gebruik van relatiegegevens.



Ingezonden persbericht