Mojo Concerts

Geen reggaefestival zonder programmawijziging!

Helaas heeft Elephant Man zijn hele Europese tour en dus ook zijn optreden op het reggaefestival Two 77 Splash afgelast.
Maar we hebben op korte termijn een vervanger kunnen vinden voor het 11 uur durende festival dat aanstaande zondag in de Amsterdamse Heineken Music Hall plaatsvindt; De in Rotterdam wonende Jamaicaan Robert Lee.

Robert Lee groeide op in het even beroemde als beruchte Water House district van Kingston, Jamaica. In 1985 debuteerde op hij het 'Super Power' compilatie album van de befaamde producer King Jammy's. Vanaf 1987 scoorde Lee in Jamaica en in de Britse reggae-scene een aantal hits en verschenen zijn nummers op prestigieuze compilatie-albums waarop ook tracks van arrivees als Gregory Isaacs, Frankie Paul en Bounty Killer te vinden zijn.

In 1999 belandde Robert Lee in Rotterdam. Hij kwam terecht in de lokaal bekende Wow Pow studio en ontmoette daar The Anonymous Mis van Postmen. Anonymous was zeer onder indruk en vroeg hem een bijdrage te leveren aan het tweede Postmen album 'Revival' en nodigde hem uit voor gastoptreden tijdens hun tour. Tegen het eind van de zomer brengt Lee zijn debuut album 'In Fine Style', waarvan aanstaande zondag alvast een voorproefje wordt gegeven, uit.

Daarnaast is het dj-collectief Controverse All Stars en het Dub Inferno Soundsystem (feat. Roundbeat Hi-Fi) toegevoegd aan het programma. Al eerder werden Buju Banton, Lucky Dube, Eek A Mouse en Beenieman bevestigd voor het festival.

Two 77 Splash
Zondag 7 juli 2002
Heineken Music Hall ­ Amsterdam
Aanvang: 13.00 uur Deuren open: 12.00 uur Dagkassa open: 11.00 uur Entree: ¤ 35 (excl. servicekosten)
Kinderen tot 1.10 m gratis entree.
Meer info: http://www.two77splash.nl

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, Pico Amsterdam, Boudisque Amsterdam en de bekende voorverkoopadressen en aan de dagkassa.
Ook kaartverkoop aan de dagkassa!