Ingezonden persbericht


TRW Systems Europe sluit partnerovereenkomst met StreamServe Benelux

Capelle aan den IJssel, 5 juli 2002 TRW Systems Europe heeft een partnerovereenkomst gesloten met StreamServe Benelux, een toonaangevende producent van business communication platform-software. De consultants van TRW Systems Europe gaan de software van StreamServe verkopen en implementeren.

De overeenkomst met StreamServe Benelux stelt TRW Systems Europe in staat haar klanten te laten profiteren van aanzienlijke besparingen op communicatie-, distributie- en beheerkosten die worden gerealiseerd met de kwalitatief hoogwaardige en innovatieve StreamServe software. De toepassingen van StreamServe vormen in feite de verbinding tussen ERP-applicaties en de buitenwereld. Informatie uit ERP-applicaties kan direct worden getransformeerd naar ieder gewenst documentformaat (PostScript, PCL, fax, PDF, HTML, e-mail, Tiff, enzovoort). Vervolgens worden deze documenten gedistribueerd via een scala aan communicatiekanalen, zoals printers, faxsoftware, e-mailservers, digitale archiveringssystemen en Internet.

Naast ondersteuning van documenten, is StreamServe ook ingericht om berichten via XML (Extensible Markup Language) en/of EDI (Electronic Data Interchange)-communicatie vanuit en naar de ERP-applicatie te versturen en te ontvangen. Omdat dit middels één platform plaatsvindt en losse beheers-baarheid vergroot. Klanten van TRW Sytems Europe kunnen hierdoor hun dienstverlening sterk verbeteren, doordat ze flexibeler kunnen inspelen op klantbehoeften, wijzigingen in de markt en de individuele IT infrastructuur.

"Dankzij StreamServe vergroot TRW Systems Europe de toegevoegde waarde van haar ERP-implementaties aanzienlijk; StreamServe vult immers de verbinding tussen ERP en de buitenwereld perfect in", zegt Jan van Buren, managing director van StreamServe Benelux. "StreamServe kan op haar beurt gebruik maken van reeds bestaande relaties en de kennis over de bedrijfsprocessen van TRW Systems Europe, hetgeen soepele implementaties waarborgt."

Peter Roost, regiodirecteur Noord Europa van TRW Systems Europe zegt: "Als system integrator zijn we voortdurend op zoek naar producten en diensten waarmee onze klanten hun dienstverlening kunnen verbeteren. Op het gebied van business communication platform-software kunnen we onze klanten nog beter bedienen met behulp van de StreamServe producten."

StreamServe
StreamServe is leverancier van e-business communicatie software. StreamServe stelt bedrijven in staat om de stroom van kritieke bedrijfsinformatie tussen en met hun klanten, leveranciers, interne medewerkers en relaties te beheren, automatiseren en personaliseren.

StreamServe is in 1995 opgericht in Zweden. In de afgelopen zeven jaar is het bedrijf sterk gegroeid en heeft nu kantoren in de Verenigde Staten, Singapore, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Finland, Denemarken, Spanje en Noorwegen. StreamServe heeft meer dan 3000 klanten in diverse branches, die zowel de 'oude' als de 'nieuwe' economie vertegenwoordigen. Het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met de grote bedrijfsapplicatie-
producenten, zoals IBM, SAP, Oracle, IFS, Intentia, Baan, Unit 4 Agresso en Scala. Meer informatie over StreamServe biedt: www.streamserve.com.

TRW Systems Europe
TRW Systems Europe is een vooraanstaand system integrator met expertise in zowel technologische als bedrijfskundige processen. TRW Systems levert complete supply chain oplossingen waarmee wereldwijd opererende organisaties hun bedrijfsprocessen en zakelijke activiteiten kunnen herinrichten.
In een aantal specifieke verticale markten beheren de systemen van TRW Systems Europe medewerkers, processen en technologie doelmatiger en creatiever. Dat leidt tot oplossingen voor de gehele levenscyclus van complexe projecten op de afgesproken tijd en binnen budget.

TRW Systems Europe heeft ruime ervaring op gebieden als defensie & inlichtingen, overheid, openbare veiligheid, E-business, identificatiesystemen (irisscan en vingerafdruk) en internationale organisaties (NAVO, EU). De oplossingen die TRW Systems Europe levert, zijn van toepassing op de hele IT-omgeving, van ERP, supply chain management en logistiek, tot e-commerce, productontwikkeling en planning & scheduling. TRW Systems Europe is onderdeel van TRW Inc. dat technologisch hoogwaardige producten en diensten ontwikkelt voor de automobielindustrie, de lucht- en ruimtevaart en de informatie-technologie in de hele wereld. De omzet van TRW bedroeg in 2001 16,4 miljard dollar. Meer informatie over TRW biedt: www.trw.com.