Ingezonden persbericht


e92plus sluit overeenkomst met Panda Software

Innovatief antivirusprogramma voor multinationals, mkb en thuisgebruiker

BRUSSEL - Panda Software Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met e92plus, internationaal distributeur van beveiligingsoplossingen. Panda Software neemt in Europa een vooraanstaande plaats in op het gebied van antivirussoftware voor multinationals, mkb en thuisgebruikers.

Panda Software (www.pandasoftware.com) is ontwikkelaar en producent van antivirussystemen voor zowel het MKB als grote ondernemingen. Ruud Groeneboer, manager Benelux: In Europa behoren we tot de marktleiders, maar in Nederland zijn we nog relatief onbekend. Door de overeenkomst met e92plus willen we het Nederlandse bedrijfsleven kennis laten maken met onze in eigen huis ontwikkelde software. We zijn niet antivirusprogramma nummer- zoveel dat leunt op bestaande technieken maar een innovator pur sang. Panda Software is niet voor niets onderscheiden door vooraanstaande instituten als ISCA Labs en Checkmark, dat is juist vanwege onze technologische voorsprong. e92plus
Het in 1989 opgerichte e92plus is internationaal distributeur van (netwerk-) beveiligingsoplossingen. Behalve antivirussoftware vertegenwoordigt e92plus ook producenten van firewalls, netwerkmanagement, encryptie, content filters en geïntegreerde systemen. Daarnaast verzorgt het bedrijf praktijkgerichte trainingen voor resellers en eindgebruikers.

De samenwerking met Panda Software betekent voor Hans Maatkamp, business development director van e92plus Europe, een welkome aanvulling op het bestaande dienstenpakket: Met Panda Software hebben we gekozen voor een hoogwaardige, klantgerichte oplossing. Panda Software biedt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag gratis technische ondersteuning en dat is uniek in de branche. Dankzij deze overeenkomst hebben we nu zowel voor het mkb als voor grote multinationals een uitstekende beveiligingsoplossing in huis.

Panda Software
Panda Software is een vooraanstaand internationaal ontwikkelaar van antivirussoftware voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en voor thuisgebruikers. De volledig in eigen huis ontwikkelde technologie heeft meerdere onderscheidingen en kwaliteitscertificeringen ontvangen van erkende instituten als WestCoast Labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken met een gratis non-stop ondersteuning (24u/365d) heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor van Panda Software is gevestigd in Bilbao (Spanje) en er zijn wereldwijd 45 vestigingen.



Ingezonden persbericht