Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 8-07-2002 Persbericht District Aa & Dommel

OPENBARE DRONKENSCHAP

Zondagavond is op de Stationsstraat in zijn woonplaats Boxtel een 47-jarige man aangehouden. De man lag stomdronken op straat en wilde geen of kon geen kant meer uit. Op het politiebureau heeft de man een paar uurtjes geslapen waarna hij met een proces-verbaal op zak weer naar huis is gestuurd.

AUTOMOBILIST KOMT OM HET LEVEN BIJ EENZIJDIG ONGEVAL

Zondagavond rond half uur is een 23-jarige automobilist uit Nijnsel om het leven gekomen. Het slachtoffer reed over de Lieshoutseweg in zijn woonplaats waar hij door onbekende oorzaak van de weg is geraakt. Vermoedelijk heeft de bestuurder nog geprobeerd de auto te corrigeren maar kwam hij uiteindelijk aan de andere kant van de weg tegen een boom tot stilstand. Het slachtofer overleed ter plaatse.

RIJBEWIJS KWIJT NA OVERMATIG ALCOHOLGEBRUIK

Een 45-jarige automobilist werd in de nacht van zondag op maandag op de Albertusstraat in zijn woonplaats Vught betrapt op het rijden onder invloed van alcoholoudende drank. De blaastest op het politiebureau wees een zodanig hoog ademalcoholgehalte aan dat de politie het rijbewijs van de man onmiddellijk invorderde.