Gemeente Heumen

Nieuwsberichten

02-07-2002
Spreekuren in de vakantieperiode

Geen spreekuur

Op 8 juli vervalt het spreekuur van wethouder De Graaff.

Spreekuur vakantie

Vanwege de zomervakantie vervallen op maandag 15, 22 en 29 juli en 5 augustus d e spreekuren van de burgemeester en de wethouders. Wie het belangrijk vindt toc h een van de bestuurders te spreken kan bellen met het algemene nummer van het gemeentehuis (358 83 00). Er zal dan een afspraak worden gemaakt met een colleg elid dat niet op vakantie is.

Hulpsecretarie

De hulpsecretarie in Overasselt is in de zomermaanden juli en augustus gesloten . De eerstvolgende dag dat men er na de sluiting weer terecht kan is maandag 2 september.

Burgerzaken tijdelijk niet op woensdagmiddag

Van 1 juli tot 12 augustus is het gemeentehuis op woensdagmiddag niet voor publ iek geopend. Daartoe is besloten in verband met de planning van vakanties en la ngdurige ziekte.

Verreweg de meeste bezoekers van het gemeentehuis op woensdagmiddag komen voor diensten van de afdeling Burgerzaken en dan met name paspoorten voor kinderen. Die hoeven dan immers niet naar school. Bij het besluit is daarom mede overwoge n dat die kinderen in de periode tussen 1 juli en 12 augustus vakantie hebben e n dus ook op voormiddagen kunnen komen.

De openstelling op maandagmiddag blijft in de vakantieperiode wel gewoon gehand haafd.