Gemeente Eindhoven

Persbericht: 8 juli 2002

Extra zomeractiviteiten in Zwemparadijs de Tongelreep

Zwemparadijs de Tongelreep organiseert ook deze zomer weer tal van originele activiteiten voor haar bezoekers. Naast topattracties als de superspannende Turbotol en de adembenemende Suisbuis, staat het zwemparadijs de hele zomervakantie bol van de activiteiten.

In de periode van 8 juli t/m 18 augustus kunnen bezoekers iedere dag van 14.00 16.00 uur deelnemen aan aquarobics- en aquadance-activiteiten. Verder zijn er in de genoemde periode iedere dinsdag en donderdag van 14.00 16.00 uur een aantal sport-en spelactiviteiten zoals bijvoorbeeld blij dat ik glij, met glans van de schans, een gladiatorspel en nog veel meer. Afhankelijk van het weer en de drukte vinden de activiteiten plaats in het buitenbad, het 50-meterbad of de ligweide.

Verder organiseert het zwemparadijs in samenwerking met Street Sports op donderdag 11 juli een dance event en levend tafelvoetbal en is er op donderdag 23 juli een hindernisstormbaan en gelegenheid tot boogschieten. Ook deze activiteiten zullen plaatsvinden van 14.00 16.00 uur.

Al de genoemde activiteiten zijn toegankelijk voor alle bezoekers.