SKYRADIO

Sky Radio geeft Miriam de Haan een jaar gratis leven!

Miriam de Haan uit Apeldoorn is afgelopen zaterdag de winnares geworden van de Sky Radio 'Leef een jaar gratis' actie. Tien finalisten moesten afgelopen zaterdag op en rondom de Dam in Amsterdam een uur lang handtekeningen verzamelen. Miriam de Haan verzamelde de meeste handtekeningen en won daarmee de fantastische prijs.

Miriam de Haan wint onder andere een jaar lang iedere week 500,- euro op haar Rabo Internetspaarrekening, gratis vakanties, gratis boodschappen doen, gratis bellen, een droomauto naar keuze, gratis tanken, een volledig doorbetaalde huur/hypotheek, gratis bloemen, Staatsloten en gratis tijdschriften. De gelukkige prijswinnares mocht zaterdag na de finale direct in het chique NH Grand Hotel Krasnapolsky verblijven voor een diner-voor-twee en een luxe overnachting.

De kersverse winnaar was uiteraard dolgelukkig met haar prijs: 'Ik ben sprakeloos, dit had ik echt nooit verwacht! Ik kan het nog steeds niet geloven!' De negen verliezers gingen overigens ook niet met lege handen naar huis. Iedereen ontving een troostprijs van 1.000,- euro, aangeboden door de Rabobank.

De Sky Radio actie, 'Leef een jaar gratis', is uiterst succesvol geweest. De actie trok de afgelopen weken een recordaantal bezoekers naar de website van Sky Radio. Maar liefst 370.000 luisteraars namen deel aan de actie via e-mail en sms. Sky Radio 100.7 FM organiseerde vorig jaar voor het eerst de succesvolle 'Leef een jaar gratis' actie. De reacties waren toen eveneens overweldigend. De actie van Sky Radio is ook dit jaar de grootste prijs die ooit is weggegeven op de Nederlandse radio.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.