AutoRai

8-7-2002

Radio 192 rijdt Suzuki Jimny

B.V. NIMAG, de Suzuki-importeur, heeft twee Jimnys beschikbaar gesteld. De snelgroeiende radiozender gebruikt de sportieve autos voor het promotieteam. De opvallend bestickerde Suzukis rijden deze zomer door het land om evenementen op te luisteren

B.V. NIMAG, de Nederlandse Suzuki-importeur, heeft twee Jimnys beschikbaar gesteld. De snelgroeiende radiozender gebruikt de sportieve autos voor het promotieteam. De opvallend bestickerde Suzukis rijden de komende zomer door het gehele land om evenementen op te luisteren.

Radio 192 is pas een jaar jong. Het station, dat via de AM 1332 en de kabel is te ontvangen, is ontstaan uit de regionale omroep Radio Gooiland. Vorig jaar besloot de zender landelijk te gaan onder de naam Radio 192. De naam refereert niet toevallig aan de uitzendfrequentie van het oude Veronica. Account Manager Arno van Boven: Onze zender ademt de sfeer uit van het oude Veronica. Niet alleen werken verschillende oude Veronica-coryfeeën als Will Luikinga, Tineke de Nooij, Eddy Becker en Peter Teekamp bij ons, we draaien ook muziek uit die tijd en maken bijvoorbeeld gebruik van dezelfde jingles.

In korte tijd heeft Radio 192 een schare vaste luisteraars aan zich weten te binden. Hoewel de zender tevreden is over de luisterdichtheid, kan het natuurlijk altijd beter. Daarom zet de zender graag de twee Suzukis Jimny in voor promotiedoeleinden. Suzuki past perfect bij onze doelgroep van vijfentwintig jaar en ouder, aldus Sales Manager Ton Hover. Dat vindt ook Anton van de Logt, Manager Public Relations van B.V. NIMAG. Suzuki heeft modellen in het gamma die de luisteraars zeker aan zullen spreken. Zoals natuurlijk de Jimny, maar ook de Liana, de Ignis en de Alto om maar wat te noemen. De Jimnys van Radio 192 zullen veelvuldig te zien zijn bij grootschalige evenementen en op drive-inn shows van de zender, die door het gehele land plaatsvinden. Op www.radio192.nl is de programmering voor deze zomer te zien.