Gemeente Albrandswaard


Wijziging openstelling politiebureau PoortugaalRhoon,2 juli 2002

Wijziging openstelling politiebureau Poortugaal

De openingstijden van het politiebureau aan de F. v.d. Poest Clementlaan in Poortugaal zijn vervallen. Met ingang van 1 juli 2002 kan men via 09008844 een telefonische afspraak maken voor een bezoek aan dit politiebureau.

Per 1 juli 2002 is er door de politie Rotterdam-Rijnmond een aantal wijzigingen ingevoerd. Zo is het bureau aan de F. v.d. Poest Clementlaan in Poortugaal niet langer open op de voorheen vermelde tijden. Als iemand het bureau wil bezoeken dan kan men afspraak maken via het eerder genoemde telefoonnummer 09008844. Ten tijde van de afspraak is er iemand van de politie aanwezig om te helpen.

Ook met betrekking tot het doen van aangiften is er het een en ander gewijzigd. Met ingang van 1 juli is het voor eenvoudige aangiften mogelijk dit telefonisch of per e-mail te doen. Onder eenvoudige aangiften verstaat de politie onder andere: diefstal van en inbraak in personenautos, diefstal van fietsen, brommers, tuinmeubelen en inbraak in schuur of kelderbox. Eventuele vernielingen en aangifte van zakkenrollen kunnen ook op deze manier worden aangegeven.

De aangiften kunnen worden gedaan via telefoonnummer 09008844 of via het internet op www.politie-rotterdam-rijnmond.nl. De politie Rotterdam-Rijnmond verwacht op deze manier het doen van aangiften aanzienlijk eenvoudiger te maken.