Psycho-medisch centrum Parnassia

Persbericht
---

Den Haag, 5 juli 2002

Parnassia en Randstad gaan intensief samen werken

Parnassia en Randstad hebben op 5 juni jl. een nieuw contract ondertekend voor het invullen van de personele bezetting. Door structurele aandacht voor flexwerkers te hebben en goed beleid hieromtrent te ontwikkelen, verwacht Parnassia een aantrekkelijke werkgever te zijn voor flexwerkers. De partijen gaan tevens een interne flexpool opzetten.

De eerste stap in de samenwerking is reeds gezet. Randstad en Parnassia hebben een interne procedure ontwikkeld met betrekking tot het inlenen van flexibel inzetbaar personeel. Dit heeft onder andere geleid tot de opzet van t Flexpunt, een centraal punt waar alle aanvragen voor flexwerkers ingediend kunnen worden. Vanuit t Flexpunt wordt door de Coördinator Flexwerk van Parnassia en de Accountmanager van Randstad advies en ondersteuning gegeven ten aanzien van de inleen van flexibel inzetbaar personeel.

Frits Verschoor, voorzitter Raad van Bestuur Parnassia, psycho-medisch centrum:

"Parnassia wil op allerlei manieren inspelen op de behoeften die er zijn op de arbeidsmarkt, waaronder het werken op tijden die de medewerker het beste uitkomen. Door een goede organisatie rondom de inzet van flexwerkers kunnen wij hier beter op inspringen. Randstad is expert op het gebied van inzet van flexwerkers en wij stellen het bijzonder op prijs dat zij deze kennis met ons willen delen."

Jilko Andringa, directeur van Randstad Nederland:

"We zijn erg trots op het vertrouwen dat Parnassia in onze organisatie stelt. Wij garanderen Parnassia de kwaliteit van onze dienstverlening en verwachten dat wij in hun vraag naar flexwerkers kunnen voorzien. Samen met Parnassia gaan wij een bijdrage leveren aan het efficiënt invullen van hun flexverschil."
---


Noot voor de redactie,