Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 9-07-2002
Persberichten district Kerkrade (RKey 13:00 uur) Dinsdag, 9 juli 2002

District Kerkrade

Kerkrade; insluiper
Bewoners van een woning aan de Schifferheidestraat in Kerkrade ontdekten afgelopen maandag dat een insluiper in de woning was geweest. Vermoedelijk in een onbewaakt ogenblik, toen maandagmorgen in de tuin werd gewerkt, wist een insluiper in de woning te geraken en er allerlei sieraden en geld te stelen. De gedupeerde bewoners hebben bij de politie aangifte gedaan.

Kerkrade; ingebroken
Afgelopen maandagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Bernard Pothastraat in Kerkrade. Inbrekers zijn maandag via de achterzijde de woning binnengedrongen en hebben sieraden, een computer, een videocamera en munten gestolen.
Afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht werd een inbraak ontdekt in een bedrijf aan de Junostraat in Kerkrade. De inbrekers zijn door vernieling van een raam het bedrijfspand binnengedrongen en hebben enkele computers en beeldschermen gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Landgraaf/Vaals; inbraken
Bewoners van een woning aan de Aartshertogenstraat in Landgraaf ontdekten afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht dat was ingebroken. Inbrekers zijn door forcering van een toegangsdeur de woning binnengedrongen en hebben ondermeer een fototoestel en een geldbedrag gestolen. Maandagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan Oud Lemiers in Lemiers (Vaals). Inbrekers zijn de woning door vernieling van een raam binnengedrongen en hebben cheques en geld gestolen. Gedupeerden hebben bij de politie aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.