VROOM&DREESMANN WARENHUIZEN

Scholieren deze zomer vroeg met uitzoeken van schoolspullen

Trendy disco producten op de Campus!

Amsterdam, 9 juli 2002; Al sinds begin juni zijn jongeren druk met het volgende schooljaar.
Nog nooit waren schoolgangers al zo vroeg druk bezig met het uitzoeken van schoolspullen. Vooral op agenda's is vanaf begin juni een stormloop! Het is voor jongeren erg belangrijk om een goede agenda te hebben want dit is, voornamelijk voor de 12 tot 14-jarigen, hun visitekaartje. In de schappen liggen minstens 40 verschillende soorten dus keus is er genoeg!

Dit jaar is gekozen voor het thema Disco. Jongeren hangen hun kamer vol met posters van popsterren en willen graag zelf een ster zijn. Deze discosfeer komt terug in veel swingende thema's en daarbij is de Schoolcampus omgebouwd tot één grote discovloer.

Een groot verschil is er in de aankopen van jongens en meisjes. Jongens zijn doelgerichter en kopen meer noodzakelijke artikelen als schriften, ringbanden en kaftpapier. Meisjes kopen dit soort artikelen ook maar hebben daarnaast interesse in leuke fancy pennen, sleutelhangers en fotolijstjes. Er zijn ook dit jaar ook meer thema's speciaal ingekocht voor meiden dan voor jongens. Belangrijke kleuren dit jaar zijn lime, fuchsia aqua, roze en paars. In allerlei artikelen zie je deze kleuren terug komen als bij etuis, ringbanden, schriften, kaften en ordners.

Nieuw dit jaar is het grote aantal hippe gadgets, o.a. glitter strijkstickers voor op je spijkerbroek, stoere metalen sleutelhangers, leuke magneetjes, pennen die licht geven, stuiterballen met geluid, diamanten fotolijstjes.

Voor je schoolspullen ga je naar de Schoolcampus!