Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 9-07-2002 Persbericht district Masland

INBRAAK BEDRIJF

In de nacht van maandag op dinsdag is er bij een bedrijf op het bedrijventerrein aan de Lekstraat in Oss ingebroken. De navigatiesystemen uit drie bedrijfswagens zijn, door middel van het inslaan van ruiten, ontvreemd.

BRAND CLUBHUIS

In de nacht van maandag op dinsdag is er brand uitgebroken in een clubhuis aan de Rusheu-velstraat in Oss. De brand is vermoedelijk aangestoken en de politie stelt een nader onder-zoek in.

MISHANDELING

Aan de Euterpelaan in Oss is gistermiddag een 12-jarige jongen door enkele hem onbekende personen mishandeld. De aanleiding is niet bekend. Hij kreeg onder andere klappen in het gezicht en een kopstoot. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht.

SCHENNISPLEGING

Op maandagmiddag is een 32-jarige man uit Oss aangehouden wegens openbare schennis-pleging. Hij had zijn auto aan de kant van de Boterstraat in Oss neergezet en zat zich in de auto te bevredigen. Een passante werd ongewild met zijn handelingen geconfronteerd alar-meerde een surveillerende agent. De man is aangehouden en heeft een proces-verbaal gekregen.

HENNEPKWEKERIJEN OPGEROLD

De politie heeft vanmorgen bij een onderzoek op het woonwagencentrum aan de Joannes Zwijsenlaan in Oss vier hennepkwekerijen opgerold. In vier schuren zijn respectievelijk 203, 144, 223 en 105 planten in beslag genomen. Ook alle benodigdheden voor de kweek van de hennep zijn in beslag genomen. Op een adres was niemand thuis. Op de andere lokaties zijn als verdachten drie vrouwen van 30,30 en 32 jaar gehoord.