Gemeente Den Haag

2002-07-10: Gemeente Den Haag verstuurt nieuwsbrief Ooievaarspas

Deze week ontvangen alle houders van een Ooievaarspas in Den Haag de eerste versie van het Ooievaarsnieuws. Het Ooievaarsnieuws is de eerste nieuwsbrief Ooievaarspas en staat vol met actuele informatie over wat er deze zomer(vakantie) in en rond Den Haag te doen is op het gebied van sport en spel, cultuur en recreatie. In totaal worden bijna 40.000 exemplaren bij de pashouders thuisbezorgd.

Het Ooievaarsnieuws is een initiatief van de gemeente Den Haag om haar pashouders nog beter en vollediger te informeren over de mogelijkheden die de Ooievaarspas biedt. Naast de informatie over de populaire dagtochten heeft het Ooievaarsnieuws onder andere ook aandacht voor aanbiedingen van het Zuiderpark(theater), De Uithof en tal van andere activiteiten. Het Ooievaarsnieuws verschijnt in 2002 nog rond de herfst- en Kerstvakantie.

De Ooievaarspas is de kortingspas van de gemeente Den Haag (dienst SZW) die Hagenaars met een inkomen tot 130 % van het minimumloon én studenten de mogelijkheid biedt om met veelal hoge korting deel te nemen aan tal van activiteiten.

last update: 11-7-2002 12:45:31 ;pag.: 14363; auteur: 112;cat.: 17,Geen reactieknop ondersteunt het gebruik van scripts