Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Inspraak hotel bij De Hoek West

Op 10 juli 2002 wordt in het Raadhuis van de gemeente Haarlemmermeer te Hoofddorp een inspraakavond gehouden over het voornemen om op grond van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van de vigerende bestemmingsplannen voor de bouw een hotel ten westen van bedrijventerrein De Hoek, nabij het kruispunt Kruisweg-Rijnlanderweg.

De inspraakavond begint om 19.00 uur en wordt voorgezeten door de heer C. Lakerveld, coördinator van de sector Ruimtelijke Planvorming Eerst wordt uitleg gegeven over het plan, waarna gelegenheid wordt geboden voor het stellen van vragen. Ook kunnen tijdens deze bijeenkomst mondelinge inspraakreacties op het plan worden ingediend, welke in de verdere procedure worden meegenomen.

De relevante stukken met betrekking tot de vrijstellingsprocedure kunnen vanaf 8 juli 2002 gedurende 2 weken worden ingezien bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Schriftelijke inspraakreacties op het voornemen om vrijstelling te verlenen kunnen gedurende de bovenvermelde periode van ter visieligging worden ingediend bij het college van Burgemeester en wethouders, t.a.v. dienst Ruimte, Wonen en Economie, sector Ruimtelijke Planvorming, Postbus 147, 2130 AC Hoofddorp.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer, Hoofddorp, 5 juli 2002

Vrijstelling Beech Avenue

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken bekend dat zij vrijstelling verlenen als bedoeld in artikel 19 lid
1 juncto 4 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) voor de aanleg van Beech Avenue.

Tegen het onderdeel van de beschikking, dat betrekking heeft op de aanlegwerkzaamheden, kan degene wiens belang daarbij rechtstreeks is betrokken, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken na verzending van deze beschikking, een bezwaarschrift indienen. Dit bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van de afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken, Bestuursdienst, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp. In het bezwaarschrift moet u vermelden: datum, nummer en onderwerp van de beschikking en waarom daartegen bezwaar bestaat. De verzenddatum van de beschikking is op 8 juli 2002. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een beschikking niet. Gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de President van de Rechtbank te Haarlem, p/a Arrondissementsrechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 956, 2003 RZ Haarlem.

Het vrijstellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 8 juli 2002 gedurende 6 weken ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur.

Hoofddorp, 5 juli 2002

Wet op de Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken hun voornemen bekend om met toepassing van artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening medewerking te verlenen aan:


* De aanleg van een parkeerterrein nabij het NS-station in de noordwesthoek Venneperweg/Schipholspoorlijn te Nieuw-Vennep;
* De legalisering van het gebruik van een gedeelte van het perceel Staringstraat 56 (hoek Venneperweg) te Nieuw-Vennep voor de uitoefening van een garagebedrijf.

Van 8 juli tot en met 4 augustus 2002 liggen de plannen ter inzage op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur bij het informatiecentrum in de centrale hal van het gemeentehuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp.

Zienswijzen tegen uitvoering van deze plannen kunnen gedurende de voormelde periode schriftelijk (niet per email) worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer, dienst Ruimte, Wonen en Economie, t.a.v. sector Ruimtelijke Planvorming, Postbus 147, 2130 AC Hoofddorp.

Hoofddorp, 5 juli 2002

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen