Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

07/10/2002
Bestemmingsplan
Diesfeldt zuid

Bestemmingsplan "Diesfeldt zuid"
Voorontwerp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven stellen hierbij de ingezetenen van de gemeente en de in de gemeente een belang hebbende natuurlijke- en rechtspersonen in de gelegenheid kennis te nemen van het voorontwerp van het bestemmingsplan "Diesfeldt zuid". Tot 8 augustus 2002 kunnen eventuele op- en/of aanmerkingen hierover schriftelijk kenbaar worden gemaakt.

Het plan biedt de mogelijkheid om op de gronden van het grondverzet- en loonbedrijf aan de Leuvensestraat 3 te Groessen de bouw van drie vrijstaande woningen mogelijk te maken. Daarnaast is in samenhang hiermee het zuidelijke deel van het bestemmingsplan Diesfeldt heringedeeld.

De bedoeling van de inspraak is, dat bij de verdere besluitvorming met de gemaakte op- en/of aanmerkingen rekening kan worden gehouden. De inspraak mag betrekking hebben op het met het plan beoogde doel.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kan men zich wenden tot de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken van de gemeentesecretarie, Kastanjelaan 3 te Duiven. Deze afdeling is iedere werkdag geopend van 8.30uur tot 12.30uur. Uw schriftelijke op- en/of aanmerkingen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6, 6920 AA Duiven.