Arcadis

Arnhem, 11 juli 2002


BENOEMING IN RAAD VAN COMMISSARISSEN ARCADIS

In aansluiting op de eerder dit jaar gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ARCADIS, is de heer Jhr. Drs R.W.F. van Tets benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van ARCADIS NV. Met zijn benoeming wordt voorzien in de vacature die is ontstaan door het vertrek van de heer Luteijn in mei 2001. De heer Van Tets is na geruime tijd lid te zijn geweest van de Raad van Bestuur van ABN AMRO thans adviseur van dit bestuur.

De heer Van Tets heeft diverse functies vervuld in de internationale financiële wereld. Zo werkte hij onder andere voor Société Générale in Parijs en voor Sogen Swiss en First Boston Corporation in New York. Sinds 1983 is hij in dienst bij ABN AMRO, waar hij van 1988 tot 2001 lid was van de Raad van Bestuur, onder meer verantwoordelijk voor de Investment Banking activiteiten. Met zijn sterke financiële achtergrond en ruime internationale ervaring, past de heer Van Tets uitstekend in het profiel dat voor de vacature gold.

ARCADIS is een toonaangevende dienstverlenende kennisorganisatie, wereldwijd werkzaam op de terreinen infrastructuur, gebouwen, milieu en communications. Wij nemen verantwoordelijkheid voor projecten en programma's van idee, via implementatie tot exploitatie. Centraal in onze integrale aanpak staat de meerwaarde voor onze opdrachtgevers. ARCADIS telt 8000 medewerkers, die met elkaar een jaarlijkse omzet van EUR 800 miljoen genereren. We zijn resultaatgericht, investeren voortdurend in onze kennis en vaardigheden, zodat we opdrachtgevers maximale waarde kunnen bieden in de vorm van haalbare oplossingen die bijdragen aan hun succes.



Arcadis