Gemeente Coevorden

8 juli 2002

Gemeente Coevorden

Wit-Russische ambassadeur bezoekt donderdag 11 juli a.s. Coevorden

De ambassadeur van Wit-Rusland, de heer V. Gerasimovich, brengt aanstaande donderdag 11 juli een werkbezoek aan de gemeente Coevorden. De heer Gerasimovich wordt vergezeld door twee medewerkers, de heer V. Beskosty (1e secretaris) en de heer A. Pavlovsky.

Tijdens het werkbezoek wordt de voortgang van diverse projecten besproken die eerder aan de orde zijn geweest tijdens een vorig bezoek aan Coevorden in juli 2001. De Wit-Russische hoogwaardigheidsbekleders worden om 11.00 uur in het gemeentehuis ontvangen door burgemeester B.P. Jansema en programma-manager G. Metselaar. Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het programma ziet er verder als volgt uit:
11:15-11:45 Gesprek met contactpersonen van de Stichting Rusland Kinderhulp

11:45-12:30 Bespreking met het Waterschap Velt en Vecht Bespreking inzake concretisering opstarten projecten. Namens het Waterschap is hierbij aanwezig de heer R. Schuiling (sectordirecteur Watersystemen & Zuiveringen

12:30-13:30 Lunch in De Gasterie te Coevorden
Bij deze lunch zullen tevens de heren K. van den Berg van KWS Drenthe/Overijssel en de heer K. Koops, honorair consul van Belarus aanwezig zijn.

14:15-15:30 Bezoek aan de Bentheimer Eisenbahn in Nordhorn Ontvangst door de heer P. Hoffmann, directeur van de Bentheimer Eisenbahn

15:30 Terugreis naar Coevorden met rondrit over het Europark

16:30-17:15 Bezoek aan Penske Logistics
Ontvangst door de heer J. Koop.
Gesprekspunten: - laatste stand van zaken Oost-Europa
- contacten met Wit-Russische transportondernemingen
- douane
17:15 Einde Programma



Gemeente Coevorden